Het bad – en niets dan het bad

Ahlen, juli 2012. – Vrijstaande baden in badruimten van royale afmetingen zijn schitterende blikvangers en volmaakte wellness-oases tegelijk. Design en functionaliteit vormen daarbij een harmonisch geheel, Met de nieuwe elektronische armatuur Comfort Select biedt premiumfabrikant Kaldewei nu de mogelijkheid, baden met vrijstaande bekleding, zonder toegevoegde componenten, zoals externe standarmaturen, centraal op te stellen. Zo wordt het bad getransformeerd tot badmeubel en designobject binnen een exclusieve badarchitectuur. De elektronische armatuur Kaldewei Comfort Select met bedieningspaneel regelt de aan- en afvoer van het water, de watertemperatuur en de aansturing van de douche- of badfunctie digitaal en gebruiksvriendelijk.

Kaldewei Comfort Select bedieningspaneel met elektronische besturingseenheid

Het systeem van de Kaldewei Comfort Select bestaat uit drie componenten, die zich individueel met elkaar laten combineren: een bedieningspaneel met elektronische besturingseenheid, een afvoer- en overloopgarnituur en een bruisslang. Het bedieningspaneel van de Kaldewei Comfort Select met elektronische besturingseenheid kan vlaksluitend in de kuiprand worden geïntegreerd en biedt de mogelijkheid om voorafgaand aan de watertoevoer de gewenste temperatuur precies in te stellen. Vooringesteld op 38,5°C, of naar keuze warmer of kouder: het water stroomt gelijkmatig op de gekozen temperatuur in het bad, die uiteraard ook tijdens het vullen via aantippen van de besturing in stappen van 0,5°C individueel kan worden aangepast. Behalve de temperatuur wordt ook de aan- en afvoer van het water via het bedieningspaneel van de Kaldewei Comfort Select geregeld. Het vullen van vrij opgestelde baden geschiedt via een speciale Kaldewei Comfort Select afvoer- en overloopgarnituur met geïntegreerde vulfunctie.
Ook de douchefunctie met de Kaldewei Comfort Select bruisslang is vanaf het Comfort Select bedieningspaneel elektronisch regelbaar. Al naar gelang de randbreedte van het bad kan de bruisslang hierin verzonken geïnstalleerd of met een speciale houder aan de buitenzijde worden bevestigd. De bruiskop kan door de klant individueel en passend bij de overige armaturen uit de serie worden gekozen.

Badsysteem verenigt esthetiek en comfort

Met dit compleetsysteem, bestaande uit bad, bekleding en Comfort Select armatuur beschikt de klant over een premiumproduct van Kaldewei, dat niet alleen door zijn techniek en comfort, maar tevens door een esthetische, volmaakt harmoniërende vormentaal. De door het gerenommeerde ontwerpbureau Phoenix Design, Stuttgart/Tokio, ontwikkelde Kaldewei Comfort Select armatuur is vanzelfsprekend ook voor de klassieke inbouwbaden van Kaldewei geëmailleerd staal leverbaar en is met alle gangbare badarmaturen combineerbaar.

Bron: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

zip nl PM nichts als die wanne
zip  |  976 KB
zip A die wanne nichts als die wanne 01
zip  |  2 MB
zip A die wanne nichts als die wanne 02
zip  |  2 MB
zip A die wanne nichts als die wanne 03
zip  |  2 MB
zip A die wanne nichts als die wanne 04
zip  |  2 MB
> DIN A4
1 MB

Het systeem van de Kaldewei Comfort Select bestaat uit drie componenten, die zich individueel met elkaar laten combineren: Een bedieningspaneel met elektronische besturingseenheid op de badrand, een afvoer- en overloopgarnituur en een bruisslang, hier gemonteerd op een Kaldewei Centro Duo Oval bad in de trendkleur lavazwart mat.

Source: © Kaldewei  |  press_A_nichts_als_wanne_01.jpg

> DIN A4
992 KB

Het bedieningspaneel van de Kaldewei Comfort Select met elektronische besturingseenheid kan vlaksluitend in de kuiprand worden geïntegreerd en biedt de mogelijkheid om voorafgaand aan de watertoevoer de gewenste temperatuur precies in te stellen.

Source: © Kaldewei  |  press_A_nichts_als_wanne_02.jpg

> DIN A4
1 MB

De Kaldewei Comfort Select armatuur laat zich nagenoeg onzichtbaar in de kuiprand integreren – een schitterende oplossing voor vrijstaande baden, die op die manier zonder storende accessoires, bijvoorbeeld externe standarmaturen, toekunnen.

Source: © Kaldewei  |  press_A_nichts_als_wanne_03.jpg

> DIN A4
1 MB

Ook de douchefunctie met de Kaldewei Comfort Select bruisslang is vanaf het Comfort Select bedieningspaneel elektronisch regelbaar. De slang kan met een bruiskop naar keuze, passend bij de overige badinrichting, worden uitgerust en in de kuiprand verzonken of buiten op het bad aansluitend worden gemonteerd – geheel volgens de kuipgeometrie en de wensen van de bouwheer.

Source: © Kaldewei  |  press_A_nichts_als_wanne_04.jpg