Kaldewei Nexsys verenigt flexibiliteit, esthetiek en eenvoud

Ahlen, maart 2017. – De nieuwe Kaldewei Nexsys is een revolutionair concept waarin de voordelen van een voegenvrij geëmailleerd douchevlak met de ruimtelijkheid van een betegeld douchegedeelte in één systeem worden gecombineerd. Nexsys staat niet alleen voor flexibiliteit en esthetiek bij het badkamer ontwerp, het zorgt als systeemoplossing ook voor een eenvoudige, snelle en veilige montage. Hierbij wordt het douchevlak harmonieus in de badkamer geïntegreerd en dankzij een bescheiden afloop van de rand lijkt Nexsys met de badkamervloer te versmelten. 

 

Flexibele installatie met een ruime keuze in afmetingen

Nexsys is ontstaan uit de visie om een absoluut eenvoudig douchesysteem te ontwerpen. Met Nexsys plaatst Kaldewei een duidelijk uitroepteken in de wereld van de gelijkvloerse douches. De kern van het concept is een voorgemonteerde montage-eenheid die bestaat uit het geëmailleerde douchevlak, een aflooprand, een doucheboard en een bijpassend afdichtingssysteem. Het Nexsys douchevlak is compleet vlak, zonder binnencontour of afschuining bij de randen. Hierdoor kan de Nexsys perfect worden ingepast in het tegelpatroon van de badkamer – het is eigenlijk een grote, voegenvrije, geëmailleerde tegel met geïntegreerde afvoer. De grote flexibiliteit vertaalt zich ook in het grote aantal formaten: Nexsys zal in circa 200 afmetingen leverbaar zijn. 

Het minimalistische design van de douche wordt versterkt door de discrete aflooprand met high-end design afwerking. Naar wens leverbaar in glanzend of geborsteld edelstaal, of in dezelfde kleur als het douchevlak. Nexsys heeft niet alleen een uiterst hoogwaardige uitstraling, de Kaldewei douche is vervaardigd uit superieur geëmailleerd staal en is na tientallen jaren nog steeds zo mooi als op de eerste dag.

 

Bron: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  24 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  16 MB
2_1_Kaldewei_Nexsys
DIN A4
1 MB

De nieuwe Kaldewei Nexsys is een revolutionair concept waarin de voordelen van een voegenvrij geëmailleerd douchevlak met de ruimtelijkheid van een betegeld douchegedeelte in één systeem worden gecombineerd. Nexsys staat niet alleen voor flexibiliteit en esthetiek bij het badkamer ontwerp, het zorgt als systeemoplossing ook voor een eenvoudige, snelle en veilige montage.

Source: © Kaldewei  |  2_1_Kaldewei_Nexsys

2_2_Kaldewei_Nexsys
DIN A4
2 MB
2_3_Kaldewei_Nexsys
DIN A4
1 MB
2_4_Kaldewei_Nexsys
DIN A4
576 KB
2_5_Kaldewei_Nexsys
DIN A4
550 KB
2_6_Kaldewei_Nexsys
DIN A4
860 KB
2_7_Kaldewei_Nexsys
DIN A4
791 KB