(NL)
Professionals
KALDEWEI Iconic World

KALDEWEI
ICONIC WORLD

Nergens ervaart u de hartslag van het merk KALDEWEI intensiever dan in de KALDEWEI ICONIC WORLD. Bezoekers kunnen zich op vier verdiepingen laten onderdompelen in de fascinerende wereld van het merk KALDEWEI.

De KALDEWEI ICONIC WORLD is opgezet als opleidings- en tentoonstellingscentrum en is vandaag de dag het internationale trefpunt voor onze marktpartners van over de hele wereld.

ICONIC EXPERIENCE

 
Met de opening van de nieuwe Iconic World heeft KALDEWEI een buitengewone mogelijkheid gecreëerd om het merk te beleven. Het didactische concept van de KALDEWEI Iconic World wordt aangevuld met een rondleiding door de fabriek waarbij de bezoekers het productieproces van zeer dichtbij kunnen beleven.
 


Ontdek interactief de materiaalvoordelen
 

Voor bezoekers is het gedeelte Material Excellence een centrale plek in de nieuwe Iconic World. Hier wordt al snel duidelijk waarom superieur geëmailleerd KALDEWEI staal de merkidentiteit van de onderneming is gaan vormen.

Bezoekers maken kennis met de bijzondere eigenschappen van het materiaal met behulp van een aantal interessante experimenten, zoals bijvoorbeeld het laten vallen van een gewicht van 7 kilo op een geëmailleerd douchevlak of het verhitten van een plaat geëmailleerd staal met een steekvlam van meer dan 1.000°C.

Zo ervaren de bezoekers van zeer dichtbij de voordelen van geëmailleerd staal en wordt duidelijk waarom dit een optimale materiaalkeuze is voor gebruik in de badkamer.

 
Wereldwijde partner:

de internationale dimensie van KALDEWEI

KALDEWEI is wereldwijd actief en met zijn badkameroplossingen is het bedrijf op alle vijf continenten aanwezig in toonaangevende hotels en in de woningbouw. Een interactieve multimediaconsole presenteert op aanschouwelijke wijze een aantal referentieobjecten, aangevuld met verdiepende informatie.

SHOWROOM


Designtentoonstellingen, seminars, workshops, lezingen en events maken de KALDEWEI ICONIC WORLD tot een levendig merkforum:

in een wisseltentoonstelling op de eerste verdieping worden op stijlvolle wijze de exclusieve modellen gepresenteerd. En op de tweede verdieping geeft een tweede tentoonstelling een breed overzicht van het veelzijdige KALDEWEI-assortiment. Want KALDEWEI biedt op dit moment een portfolio met meer dan 500 geëmailleerde douchevlakken, ligbaden en wastafels aan.

Rondleiding door de fabriek


Het didactische concept van de KALDEWEI ICONIC WORLD wordt aangevuld met een rondleiding door de fabriek waarbij de bezoekers het productieproces van zeer dichtbij kunnen beleven.

Het architectonische hoogtepunt is de integratie van de emailsmelterij in de KALDEWEI ICONIC WORLD: op een panoramaplatform boven de smeltoven ervaart u van dichtbij de fabricage van het email, waarbij u de hoge temperaturen van de trommeloven en de luchtvochtigheid bij het afschrikken van de gloeiende emailmassa kunt voelen.

BEZOEK EN OVERLEG

 
Bent u een professional en wilt u ons bezoeken, u laten informeren of deelnemen aan onze seminars om het merk KALDEWEI van dichtbij te beleven? Maak een afspraak met ons! Wij verheugen ons op uw bezoek!
 

Contactgegevens

KALDEWEI ICONIC WORLD
Rottmannstr. 22
D- 59229 Ahlen

Tel. +49 (0)2382 785 750
Fax +49 (0)2382 785 8750
E-Mail: iconic.world[at]kaldewei.de

Openingsuren

Bezoeken op afspraak

 
•9.00 – 16.00 uur (Ma - Do)
•9.00 – 14.00 uur (Vr)