+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(NL)
Professionals
Douchemontage-configurator

Douchemontage-configurator

U kent de beschikbare totale opbouwhoogte Totale opbouwhoogte in de badkamerplanning al en wilt weten, welke KALDEWEI doucheoplossingen daar bijpassen?

Met de KALDEWEI montageconfigurator bepaalt u snel en eenvoudig, welke componenten u voor het inbouwen van uw douchevlak nodig heeft. Douchevlakken is de benaming van douches met een gelijkvloers, geëmailleerd sta-oppervlak. Anders dan douchebakken bieden deze producten een gelijkvloerse en daardoor obstakelvrije toegang.

De totale opbouwhoogte voor douchevlakken met horizontale afvoergarnituur wordt vanaf de bovenkant van de afgewerkte vloer tot aan de onderkant van de sifon gemeten. Hierin meegenomen zijn het geïntegreerde verval en de materiaaldikte. Wanneer geringere opbouwhoogtes benodigd zijn, moeten voor de afvoergarnituren met horizontale afvoer evt. uitsparingen in de vloer worden aangebracht. Bij douchevlakken met verticale afvoergarnituur wordt de totale opbouwhoogte gemeten van de bovenkant van de afgewerkte vloer tot aan de bovenkant van de ruwe vloer. De waarden richten zich daarbij naar de minimuminstellingen van ESR en FR FLEX.
Totale opbouwhoogte