(NL)
Planning
Referenties

V Tower

Praag

V Tower

Eind 2017 werd de unieke V Tower geopend. Hiermee is de skyline van Praag een opvallende blikvanger rijker geworden. Met zijn 104 meter is het gebouw, waarvan de markante vorm doet denken aan de letter V, het hoogste woongebouw van Tsjechië. De V Tower biedt leef- en woonruimte van sublieme klasse op 30 etages. Deze klasse toont zich niet alleen in het fantastische uitzicht op de hoofdstad van de Tsjechische Republiek. Ook over de afwerking van de woningen is tot in het allerkleinste technische en esthetische detail nagedacht. Deze exclusiviteit is ook terug te vinden in de badkamers: er werden 115 ligbaden uit hoogwaardig superieur geëmailleerd KALDEWEI staal geplaatst die weten te overtuigen door de allerhoogste kwaliteit en een uiterst elegant uiterlijk.

Ramen die doorlopen tot op de vloer in iedere woning verschaffen de bewoners een indrukwekkend uitzicht op het historische centrum van Praag en het groen van de nabijgelegen parken - uiteraard ook vanuit de badkamer. Bij de inrichting van de badkamers hebben de bouwers van de V Tower gekozen voor KALDEWEI: in totaal 115 ligbaden van de premiumfabrikant uit Ahlen nodigen uit tot een ontspannen badbeleving

In de ruime penthouses zijn acht ligbaden Meisterstück Centro Duo Oval geplaatst: dit vrijstaande ligbadmodel met geëmailleerde bekleding overtuigt door zijn zintuiglijke vormtaal en voegt in de V Tower – direct voor de kamerhoge ramen – zich harmonieus in de inrichting van de badkamer. In de meeste badkamers viel de keus op het KALDEWEI ligbad Classic Duo, dat weet op te vallen door het klassiek-elegante design.

V TowerV TowerV TowerV TowerV Tower
Opening:

2017

Units:

122 woningen en 8 penthouses

KALDEWEI products:

103 CLASSIC DUO
8 MEISTERSTÜCK CENTRO DUO OVAL
1 CENTRO DUO OVAL
1 CENTRO DUO
1 CONODUO
1 PLAZA DUO

Town/city:Praag

Terug naar overzicht