(NL)
Planning
Referenties

Altbremerhausmomente

Bremen

Altbremerhausmomente

Een droomhuisrenovatie in eigen hand

Of het nu gaat om het regionaal kopen van levensmiddelen, het bewust aanschaffen van duurzame mode of bij interior design - het thema duurzaamheid speelt bij blogger Anne en haar echtgenoot op vele vlakken van het dagelijkse leven een grote rol. Samen hebben ze hun huis in Bremen met veel liefde onder eigen regie gerenoveerd en zo hun privé droomhuis gecreëerd. Volledig volgens het motto: „Do it yourself“. Ook de badkamers werden in het kader van de verbouwing vanaf de basis opnieuw ontworpen. Uiterst belangrijk voor hen beiden was hierbij: een tijdloos design. Want een badkamer renoveer je tenslotte niet ieder jaar opnieuw en je wilt je er heel veel jaren prettig voelen.

Het moest een badkamer zonder veel toeters en bellen worden. Hierbij hebben kozen ze allebei voor de elegante MIENA wastafelschaal in wit. De elegante schaal uit duurzaam geëmailleerd staal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is tegelijkertijd ook uiterst onderhoudsvriendelijk. In combinatie met de zwarte armaturen vormt de delicate MIENA daarbij een echte highlight in deze badkamer. Om de badkamer tegelijkertijd een warme ambiance te geven, koos het paar voor een onderkast uit eikenhout. Door het contrast met de vrijliggende plafondbalken ontstaat zo een unieke ruimtelijke sfeer. Het resultaat is een harmonieuze wellness-sfeer, dankzij de mix van een elegante, tijdloze badkamerinrichting en rustieke houtelementen.

"We hebben gekozen voor de Miena wasschaal omdat hij absoluut tijdloos is en bovendien zo prachtig elegant en in het bijzonder qua vorm - we zouden hem geen dag willen missen."

AltbremerhausmomenteAltbremerhausmomenteAltbremerhausmomenteAltbremerhausmomenteAltbremerhausmomente
KALDEWEI products:

MIENA

Town/city:Bremen

Terug naar overzicht