(NL)
Planning
Referenties
PrevNext

(copy 7)

SILENT-YACHTS

SILENT-YACHTS

KALDEWEI rust de nieuwe boten van SILENT-YACHTS uit met Miena-wastafelschalen. In oktober 2022 steken de eerste elektrische jachten van de nieuwste generatie van wal. Met aan boord: KALDEWEI wastafelschalen uit recyclebaar geëmailleerd staal. Hiermee brengt KALDEWEI zijn LUXSTAINABILITY®-concept voor de eerste keer van het sanitaire vasteland naar alle zeven wereldzeeën.

De samenwerking tussen de Duitse badkamerfabrikant en de rederij is duurzaam in de waarste zin van het woord, want zij vinden elkaar in een hoge vereiste voor ecologisch verantwoorde producten. De schepen van SILENT-YACHTS varen op zonne-energie en zijn elektrisch waardoor ze emissievrij kunnen varen.

Met KALDEWEI en SILENT-YACHTS hebben twee partners elkaar nu gevonden die duurzaamheid en Co2-besparing consequent centraal zetten in hun handelen. In het najaar van 2021 heeft KALDEWEI allereerst de eerste premiumproducten uit Co2-gereduceerd bluemint® steel geproduceerd. Voor het familiebedrijf betekent luxstainability® niet minder dan de combinatie van individuele luxe en duurzaamheid. De woordcreatie markeert een toekomstgerichte strategie binnen de totale KALDEWEI-productie. Beide aspecten zijn volgens het bedrijf bepalende factoren voor een modern badkamerdesign, dat nu voor het eerst ook in de moderne scheepsbouw wordt ingezet.

SILENT-YACHTSSILENT-YACHTSSILENT-YACHTS
Opening:

2022

KALDEWEI products:

MIENA wastafelschaal

Terug naar overzicht