(NL)
Planning
Referenties
PrevNext

(copy 7)

Private residence of Sandra Hunke

Private residence of Sandra Hunke

Functionaliteit, duurzaamheid en een uniek design - dat zijn voor Sandra Hunke de belangrijkste factoren voor een ambitieus badkamerontwerp. De installatietechnicus is op dit moment de bekendste ambachtsvrouw van Duitsland. Als internationaal gevraagd model en influencer met meer dan 70.000 volgers op Instagram betovert ze met haar posts en story's een breed publiek. Dat was ook al zo op haar eigen bouwplaats: dit najaar heeft Sandra Hunke één van haar dromen vervuld en eindelijk haar eigen badkamer gerenoveerd - gedocumenteerd met foto's en video's voor social media die zowel verhelderend als onderhoudend zijn. Premium-producten van KALDEWEI uit recyclebaar geëmailleerd staal vormen de highlights van haar nieuwe privé spa.

Als verklaring waarom ze het liefste verbouwt met premium-producten van KALDEWEI uit recyclebaar geëmailleerd staal, geeft de 29-jarige zonder omwegen aan: „Het moet functioneel zijn, maar er tegelijkertijd goed uitzien en goed herkenbaar zijn. Juist bij sanitairproducten moet je niet bezuinigen op het materiaal. Geëmailleerd staal slaat de warmte op en is enorm bestendig“, aldus Sandra. Bovendien overtuigt duurzaam geëmailleerd staal door stootvastheid, krasvastheid en uiterst hygiënische eigenschappen.

Voor haar nieuwe droombadkamer heeft Sandra gekozen voor de gehoekte wastafel Miena met zijn elegante randverloop en het luxueuze wellness-ligbad Conoduo. Beide elementen heeft ze helemaal zelf verbouwd en gemonteerd - tussen modellenjobs en klantenbouwplaatsen door.

Private residence of Sandra HunkePrivate residence of Sandra HunkePrivate residence of Sandra HunkePrivate residence of Sandra HunkePrivate residence of Sandra HunkePrivate residence of Sandra Hunke

Terug naar overzicht