(NL)
Planning
Referenties
PrevNext

(copy 7)

Particuliere bungalow

Particuliere bungalow

Het Duits-Amerikaanse designer-paar Talitha en Michael Bainbridge hebben een bungalow uit de 70’er jaren gerenoveerd waarbij rekening werd gehouden met duurzaamheidsaspecten. In de badkamer viel de keus op een douchevlak en drie wastafels uit recyclebaar geëmailleerd staal van KALDEWEI.

Duurzaamheid en het behoud van grondstoffen speelt voor de experts in vormgeving zowel zakelijk als privé een grote rol. „Voor onze gezinswoning hebben wij er heel bewust voor gekozen om een bungalow te renoveren en niet nieuw te gaan bouwen. Ons aanpak is om minder afval te genereren, wat voor ons een praktische en zinvolle weg richting duurzaamheid is. We hebben erop gelet dat bijna alle producten die wij in ons nieuwe huis gebruiken allereerst kwalitatief hoogwaardig zijn en dus een lange levensduur hebben. En dat ze goed kunnen worden afgevoerd of zelfs kunnen worden gerecycled als ze op een later tijdstip worden verwijderd“, legt Talitha Bainbridge uit.

Het design van de producten, de kwaliteit van het materiaal geëmailleerd staal en de productie wist het designer-paar direct te overtuigen. Talitha en Michael Bainbridge kozen in de familiebadkamer voor twee MIENA wastafelschalen en een NEXSYS douchevlak. In de kleine gastenbadkamer, die indruk maakt door een elegant groen, kreeg de plaatsbesparende handwastafel CONO een plek.

Particuliere bungalowParticuliere bungalowParticuliere bungalowParticuliere bungalowParticuliere bungalow
Architect:

Interieurdesign: ZWEI Design

KALDEWEI products:

2 MIENA wastafelschalen gehoekt, NEXSYS douchevlak, CONO wandhandwastafel

Terug naar overzicht