(NL)
Planning
Referenties
PrevNext

(copy 7)

Ecologisch houten huis zonder compromissen

Berlijn

Ecologisch houten huis zonder compromissen

"Voor ons ecologische houten huis wilden wij geen compromissen op het gebied van duurzaamheid aangaan en hebben we gekozen voor de badkamerinrichting van KALDEWEI. Onze wastafelschalen, ligbaden en douchevlakken combineren een tijdloze esthetiek met wellnessfactor en onderhoudsvriendelijke oppervlakken. Eenvoudig geniaal!"

Daarom viel de keus voor de hoofdbadkamer uiteindelijk op de wastafelschaal MIENA, het ligbad CENTRO DUO en het douchevlak SUPERPLAN PLUS van KALDEWEI. De beide MIENA wastafelschalen ondersteunen niet alleen de moderne look van de badkamer, maar zijn ook in het dagelijks gebruik en reiniging robuust en bestendig. Het materiaal geëmailleerd staal heeft ons vanaf het begin overtuigd dat het perfect aansluit bij onze wens om een duurzaam en ecologisch thuis voor ons gezin te creëren. Dit geldt ook voor het ligbad CENTRO DUO: hierin kan men relaxen en de ziel laten ontspannen. Het ligbad is extra ontworpen voor het baden met z'n tweeën, want de afvoer is in het midden gepositioneerd. Het gezamenlijke bad in de CENTRO DUO is voor ons een volledig nieuwe ervaring: het bad wordt snel gevuld met water en de vorm voegt zich aan beide zijden perfect naar het lichaam zodat we allebei aangenaam de ruimte hebben. Voor als het eens wat sneller moet, vonden we ook een royale gelijkvloerse douche belangrijk. Ook dit product moet duurzaam zijn met een lange levensduur. Zo viel de keus op het douchevlak SUPERPLAN PLUS van KALDEWEI. Hij past qua design en functie perfect bij de andere badkamerproducten en maakt het totaalbeeld compleet.

Net als bij ieder ander bouwproject hadden ook wij een zorgenkindje. De gastenbadkamer is helaas zeer klein en het was dus moeilijk om hiervoor de juiste inrichting te vinden. Met de compacte CONO wandhandwastafel had KALDEWEI ook voor deze ruimte een oplossing. Hij is ruimtebesparend en past daarom perfect in kleine ruimtes zoals ons gastentoilet.

"Wij zijn zeer tevreden met onze badkamers en de gekozen producten. Met KALDEWEI konden wij onze wensen voor duurzame, robuuste materialen en tijdloos design volledig vervullen."

 

Ecologisch houten huis zonder compromissenEcologisch houten huis zonder compromissenEcologisch houten huis zonder compromissenEcologisch houten huis zonder compromissen
KALDEWEI products:

MIENA

SUPERPLAN PLUS

CONO

CENTRO DUO

Town/city:Berlijn

Terug naar overzicht