(NL)
Planning
Referenties
PrevNext

(copy 7)

AVOS Winzendorf

Winzendorf

AVOS Winzendorf

In het Oostenrijkse Winzendorf-Muthmannsdorf ontmoeten duurzaamheid en design elkaar: op een oppervlak van circa 1600 vierkante meter staat in harmonie met de natuur een eengezinswoning op een helling midden tussen de wijnranken.

De badkamer bevindt zich op een mezzanine. Het hart wordt gevormd door het in de vloer verzonken ligbad Conoduo van KALDEWEI met een omkaderd uitzicht op de Engelsberg in het noordwesten. Ook hier blijkt de focus op milieuvriendelijk bouwen uit de materialen van het ligbad. 

„Het ligbad uit geëmailleerd staal past perfect bij de open, maar zeer gevarieerde ruimtes en bij het gereduceerde natuurlijke materiaal van het object“, aldus Oliver Steinbauer.

Ook het design van het ligbad sluit naadloos aan op de rest van de woning. Conoduo valt op door puristische vormen en tijdloze elegantie – afgerond met een vlakke ligbadafvoer en een bescheiden overloop, beide geëmailleerd in de kleur van het ligbad. Hierdoor voldoet het ligbad aan de hoogste eisen op het gebied van design en esthetiek, passend bij het object.

 


Source: © STEINBAUER architektur+design  

AVOS WinzendorfAVOS WinzendorfAVOS WinzendorfAVOS Winzendorf
Opening:

2018

KALDEWEI products:

Ligbad CONODUO

Town/city:Winzendorf

Terug naar overzicht