(NL)
Planning
Referenties
PrevNext

(copy 7)

ESTREL BERLIN

Berlin

ESTREL BERLIN

De gasten kunnen zich in het Estrel verheugen op douchevlakken, wastafels en ligbaden uit duurzaam superieur geëmailleerd KALDEWEI staal, die dankzij de allermodernste extra uitvoering een unieke ontspannende ervaring beloven. In totaal nodigen in meer dan 1.000 badkamers van het hotel de douchevlakken Cayonoplan, Superplan en Superplan Plus uit tot een stimulerende douchebeleving.

Bovendien zorgen de ligbaden Puro Duo, onder andere voorzien van KALDEWEI Skin Touch en Sound Wave, voor een weldadige badervaring voor alle zintuigen. Terwijl de wellness-behandeling Skin Touch voor een natuurlijk verjongend effect zorgt, kunnen de gasten onderduiken in hun lievelingsmuziek met het badkamer-audiosysteem Sound Wave en genieten van de sonore vibraties in hartje Berlijn.

Passend bij het elegante, esthetische design van de badkamers maken daarnaast meer dan 500 onderbouwwastafels Puro de wellness-ervaring compleet. Zo voldoet KALDEWEI ook hier aan de hoge eisen van het hotelwezen op het gebied van esthetische en duurzame badkameroplossingen met een lange levensduur.
 


first image source: Manuel Frauendorf 
all other images source: © Schumann & Partner / KALDEWEI

ESTREL BERLINESTREL BERLINESTREL BERLINESTREL BERLINESTREL BERLIN
Interior design:

4-sterren-plus-hotel

Size:

1.125 kamers en suites

KALDEWEI products:

665 douchevlakken CAYONOPLAN, SUPERPLAN, SUPERPLAN PLUS
15 ligbaden PURO DUO met Sound Wave
2 ligbaden PURO DUO met Skin Touch en Sound Wave
554 PURO onderbouwwastafels

Town/city:Berlin

Terug naar overzicht