(NL)
Planning
Referenties

Hotel Indigo Warsaw Nowy Świat

Warschau

Hotel Indigo Warsaw Nowy Świat

Wanneer eerbiedwaardige architectuur en modern interieurdesign vakkundig met elkaar worden gecombineerd, ontstaan inspirerende ruimtes – zoals in het Hotel Indigo Warsaw Nowy Świat in Warschau. Het stijlvolle 4-sterren boetiekhotel van de InterContinental Hotels Group is gevestigd in een meer dan honderd jaar oud monument in de mondaine straat Nowy Świat. De latere moderne en deels volledig glazen gebouwuitbreidingen bieden niet alleen een heerlijk uitzicht vanuit de kamers op het oude centrum en het silhouet van de Poolse hoofdstad, maar creëren ook het passend kader voor een minimalistisch interieur met krachtige kleuraccenten.

Ook de badkamers zijn een toonbeeld van exclusiviteit en individualiteit. Hier koos het Hotel Indigo voor KALDEWEI badkamerobjecten, die dankzij hun vormtaal en hoogwaardigheid de passende oplossing zijn voor de badkamerinrichting in de gastenkamers. De ligbaden van de rechtlijnige, puristische KALDEWEI Design-serie Puro overtuigen door hun beschaafde elegantie en – net als alle andere badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal – door het kwaliteitsvolle materiaal.

Hotel Indigo Warsaw Nowy ŚwiatHotel Indigo Warsaw Nowy ŚwiatHotel Indigo Warsaw Nowy ŚwiatHotel Indigo Warsaw Nowy ŚwiatHotel Indigo Warsaw Nowy ŚwiatHotel Indigo Warsaw Nowy Świat
Interior design:

4 sterren

Size:

60 kamers

KALDEWEI products:

11 ligbaden PURO
1 Meisterstück CENTRO DUO OVAL
47 douchevlakken CONOFLAT met Secure Plus in Lavazwart mat en Alpinewit mat uit de Coordinated Colours Collection

Town/city:Warschau

Terug naar overzicht