(NL)
Planning
Online badkamerontwerper

HET ONTWERPEN VAN DE BADKAMER

Wilt u graag uw badkamer renoveren, moderniseren, opnieuw vormgeven of een volledig nieuwe badkamer inrichten? Wij begeleiden u met professionele tips, online badkamerontwerpers en ideeën van het ontwerp tot de volledig ingerichte droombadkamer.
Start nu uw badkamerontwerp online

Online badkamerontwerper

Onze online badkamerontwerper is de perfecte tool wanneer u zelf uw badkamer wilt ontwerpen, of als u zich gewoon een beeld wilt vormen hoe uw toekomstige droombadkamer er uit zou kunnen zien.

Met onze voorbeeldbadkamers kunt u naar wens ontwerpsjablonen kiezen die direct worden overgenomen in het virtuele badkamerontwerp. Of ontwerp uw eigen droombadkamer helemaal vrij volgens uw eigen ideeën en wensen. Kies uw indeling, voeg ramen en deuren toe en richt uw badkamer virtueel in met alles wat u wilt hebben in de badkamer. Kies uw KALDEWEI producten en positioneer deze passend in de ruimte.

Is uw online badkamerontwerp perfect? Stuur uzelf dan het ontwerp toe en / of stuur deze door aan de KALDEWEI vakman van uw voorkeur. Klaar! Zo eenvoudig kan het ontwerpen van de badkamer zijn!

Voorbeelden & Ontwerpsjablonen badkamerontwerp


KIES NU EEN SJABLOON VOOR UW 3D-BADKAMERONTWERP:

KLEIN MAAR DAPPER

Landhuisstijl

Een droom in het zand

DE GROTESTADS-BADKAMER

DUURZAME STIJL

DE BERLIJNSE BADKAMER

Onze experts op het gebied van badkamerontwerp hebben voorbeeldbadkamers voor u ontworpen die perfect geschikt zijn als basis voor uw eigen badkamerontwerp. Hier vindt u voorbeelden van grote, middelgrote en kleine badkamers waarin alles optimaal is ondergebracht. Begin direct met uw online 3D-badkamerontwerp met één klik op uw gewenste voorbeeldbadkamer en pas de indeling, uitvoering etc. aan uw eigen situatie aan.

Iedereen heeft graag een mooie, moderne badkamer. Maar de hiervoor noodzakelijke renovatie wordt vaak uitgesteld. De reden is simpel: we associëren een badkamermodernisering nog altijd met vuil, hoge kosten en veel moeite. Maar dat hoeft niet zo te zijn! De tijden waarin een nieuwe badkamer een enorm tijdrovend, kostbaar en zenuwslopend proces betekende, zijn allang voorbij.

 

 

Start nu uw badkamerontwerp online