(NL)
Planning
Wastafelschalen

Wastafelschalen – de haute couture van wastafeldesign

De wastafelschaal is hét designelement in de badkamer. Ervaar de unieke verfijnde afwerking en exclusieve individualiteit gepaard aan de overtuigende eigenschappen van ons superieur geëmailleerd KALDEWEI staal.

De wastafelschaal is hét designelement in de badkamer. Ervaar de unieke verfijnde afwerking en exclusieve individualiteit gepaard aan de overtuigende eigenschappen van ons superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. In de gastenbadkamer of in de gezinsbadkamer: de wastafelschaal is een highlight in iedere badkamer. De verfijnde wanden van de schaal lijken wel te zweven en verlenen een unieke lichtheid aan iedere ruimte. De zachte lijnvoering brengt luchtigheid in het badkamerontwerp en valt altijd direct op.

"Onze KALDEWEI-wastafelschalen zijn de belichaming van de combinatie tussen elegantie en robuustheid en het beste voorbeeld van wat er mogelijk is met geëmailleerd staal."


Onze KALDEWEI-wastafelschalen overtuigen door uniek design met een absoluut individuele, zachte en persoonlijke noot. Daarbij zijn ze tegelijkertijd door het materiaal superieur geëmailleerd KALDEWEI staal zo robuust en bestendig dat ze bestand zijn tegen alle uitdagingen in de dagelijkse praktijk.

NUEVA

De Nueva valt op door de heldere, elementaire vorm als tegenpool van een steeds complexer wordende wereld. De bescheiden verschuiving in de contour van het nieuwe ontwerp verleent de schaal een rustige precisie, waardoor deze is voorbestemd een toekomstige klassieker te worden. Met name in het samenspel met kubusvormige kenmerken in de ruimtelijke architectuur wordt de unieke vormgeving van de schaal geaccentueerd. De Nueva is gemaakt en ontworpen uit duurzaam geëmailleerd staal om aan zeer hoge eisen te kunnen voldoen. Hierdoor is hij niet alleen geschikt voor luxe hotelbadkamers en wellnesszones maar ook voor exclusieve particuliere badkamers en openbare ruimten. 

 

Meer informatie

MING

Onze nieuwe MING-wastafelschaal vormt de perfecte symbiose van traditioneel en modern design. Met zijn door Aziatische mingvazen geïnspireerde silhouet valt hij op door een zeer fijne vormtaal. De exclusieve serie valt op door de smalle randlijn en een ruime binnendiepte. Of het nu bestemd is voor een klassiek sobere badkamer of voor experimentele locaties – de elegantie van de nieuwe MING-schaal laat ruimte voor visioenen die de badkamer tot een retraite maken, waar u langdurig van kunt genieten. Net als al onze duurzame badkamerobjecten is de schaal vervaardigd uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. De schaal ziet er misschien prachtig verfijnd uit – hij is echter uiterst bestendig en u kunt er hierdoor iedere dag weer opnieuw van genieten. Dankzij het geïntegreerde pareleffect parelen vuil en kalk eenvoudig af. 

 

Meer informatie

MIENA rond

De MIENA wastafelschaal is de absolute blikvanger en getuigt van een exclusieve stijl in de badkamer. Verfijnd en esthetisch onvergelijkbaar lijkt de ronde variant van de MIENA bijna boven de onderbouw te zweven. In zijn vormtaal brengt hij pure individualiteit en harmonie over. De MIENA-schaal is ontworpen door designer Anke Salomon die zich laat inspireren door de heldere, pure lijnen van de natuur. MIENA is een geweldig voorbeeld van wat er mogelijk is met ons geëmailleerd staal. De schaal is niet alleen prachtig verfijnd, maar ook extreem robuust en geschikt voor dagelijks gebruik. En dankzij het geïntegreerde pareleffect bovendien uiterst onderhoudsvriendelijk. Nieuw: ontdek de ronde MIENA-schalen in onze trendkleuren. De krachtige tinten Navyblue mat, Deep Dream, Sweet Love en Soft Touch zijn exclusief ontworpen voor het tijdloze design van de MIENA-schaal. 

 

Meer informatie

MIENA hoekig

De hoekige variant van de MIENA-schaal overtuigt door zijn heldere lijnen en verleent de ruimte van de badkamer een bijzondere sfeer. De designer Anke Salomon heeft naast de ronde MIENA-schaal ook een vierkante en rechthoekige variant ontworpen – geïnspireerd door „de beste designer ter wereld: de natuur“. De hoekige MIENA-schaal valt op door de naar verhouding kleine radii en de vierkante, geëmailleerde afvoerdeksel. Door de minimalistische, exclusieve uitstraling is deze ideaal geschikt om te combineren met hoogwaardige armaturen. Vervaardigd uit duurzaam geëmailleerd staal en veredeld met de oppervlaktechniek pareleffect is de schaal bestand tegen de belastingen van de dagelijkse praktijk. De MIENA-schaal maakt de wastafel tot een zeer bijzondere highlight.

 

Meer informatie

CAYONO

Geheel nieuw in het KALDEWEI-assortiment is de CAYONO-schaal. De schaal completeert onze geliefde CAYONO-productfamilie, die bestaat uit het CAYONOPLAN-douchevlak en het CAYONO-ligbad. De modelfamilie CAYONO van KALDEWEI is de rendabele designoplossing voor de badkamer. De CAYONO-schaal is ontworpen voor moderne badkamers en valt op door zijn heldere lijnen die door zacht golvende contouren worden afgerond. Het bijzondere aan de schaal: met zijn unieke diepte is hij niet alleen een prachtig designobject maar ook optimaal geschikt voor het dagelijkse gebruik. De zachte wanden verkrijgen door het superieur geëmailleerd KALDEWEI staal een ongeëvenaarde robuustheid en kunnen dankzij de royale radii extreem goed worden gereinigd. De vorm van de nieuwe CAYONO-schaal is een optimale uitbreiding van ons bestaande schalenportfolio. 

 

Meer informatie

AVELLINO

De AVELLINO wastafelschaal definieert elegantie op geheel nieuwe wijze. Een slank silhouet verleent de schaal een verfijnde, vrijwel zwevende lichtheid. Dit moderne designprincipe stijgt boven de pure buitenkant uit en creëert niet alleen een harmonieuze sfeer in de ruimte, maar zorgt door het gesloten glasoppervlak tegelijkertijd voor optimaal comfort en hygiëne. Vervaardigd uit duurzaam geëmailleerd staal voldoet AVELLINO niet alleen aan de hoogste eisen van de esthetiek, maar wordt hij ook gekenmerkt door een lange levensduur en circulariteit. Zo is deze wastafelschaal niet alleen een blikvanger voor de particuliere badkamer, maar ook voor excellente hotelbadkamers, waarin design, kwaliteit en functionaliteit hand in hand gaan.

 

Meer informatie