(NL)
Planning
Natural Union

Natural Union


Photographer Bryan Adams

De muzieklegende Bryan Adams ensceneert voor KALDEWEI de wastafelcollectie 2021. Hierbij geeft hij een emotioneel signaal af voor verbondenheid en hygiënebewustzijn in deze controversiële tijden.

Text:KALDEWEI
share

Bryan Adams is niet alleen een wereldberoemd muzikant, maar ook een bekroonde fotograaf met een bijzonder oog voor nuances. Voor ons heeft hij met veel liefde voor detail de wastafelschalen uit geëmailleerd staal op zeer bijzondere wijze onder de aandacht gebracht. Onder het motto #NaturalUnion is een intensieve samenwerking ontstaan tussen Bryan Adams en KALDEWEI. Het hart van de samenwerking is een emotioneel beeldconcept met een zeer actuele boodschap.

 

 

Hierbij is de werktitel ‚natural union‘ ogenschijnlijk in tegenstelling met het huidige gebod om afstand te bewaren.

Als we echter onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en de mensen serieus nemen, zijn wij elkaar toch nabij.

Bryan Adams

 

„We zijn allen op een natuurlijke manier met elkaar verbonden en hebben de verantwoordelijkheid om rekening te houden met elkaar en de wereld om ons heen - alledaagse gebaren, zoals bijvoorbeeld de handen te wassen, worden belangrijker dan ooit tevoren.“


Behind the scenes: #NaturalUnion

Voor de karaktervolle foto's van Bryan Adams kwamen eind augustus zes mensen van verschillende leeftijden, geslachten en nationaliteiten bij elkaar in een fotostudio in Berlijn. Onder stromend water, dat in wastafelschalen uit geëmailleerd staal werd opgevangen, ontstonden zinnelijke beroeringen van de handen. Zo ontstaat er een nieuwe kijk op het samenzijn in deze controversiële tijden.

Hoe de veelzeggende foto's van Bryan Adams zijn ontstaan, én alle details rondom de fotoshoot, laten we zien in onze fotogalerie en in onze exclusieve making-of-film. En uiteraard zijn hier ook de unieke, emotionele motieven van Bryan Adams te zien.

 

video

In de hoofdrol:
de wastafelschalen MING en MIENA

Miena

Voor de collectie 2021 beleeft de geliefde MIENA wastafelschaal uit hoogwaardige geëmailleerd staal een ware explosie van kleuren. De trendkleuren zijn verkrijgbaar vanaf januari 2021.

 

Meer informatie

Ming

De MING is de nieuwe wastafelschaal van KALDEWEI. Hij overtuigt met zijn heldere silhouet met kenmerkend „Ming“-element. De perfecte symbiose van traditioneel en modern design.

 

Meer informatie