(NL)
Planning
Droombadkamers
Zachte frisheid
Droombadkamers

Zachte frisheid


Laat u inspireren door onze badkamervoorbeelden en verzamel ideeën voor uw individuele droombadkamer.

Veel plezier bij het ontwerpen!

Text:KALDEWEI
share

Een badkamer die zowel ruimte als frisheid uitstraalt. Door het open ontwerp van de badkamer zweeft de blik rustig over de harmonieuze vormen en vlakken. Niet alleen de vormgeving van de ruimte is een blikvanger, maar ook de afstemming qua kleur van de badkamerelementen.
 

Passend bij de antracietkleurige tegels voegt ons douchevlak CONOFLAT in onze Coordinated Colours Collection kleur Cataniagrijs mat zich perfect in. Onze prachtige wastafelschaal MIENA werd daarentegen opvallend, maar niet opdringerig, in het midden van de ruimte geplaatst. Door de badkamerelementen in Cataniagrijs ontstaat een smaakvol contrast met de pastelgroene wanden.


Naar de CONOFLAT

Een blik van bovenaf verraadt de intelligente ruimteindeling van de badkamer. Het is niet altijd gemakkelijk om alles onder één dak te brengen, en het vraagt vaak een precies ontwerp. In deze droombadkamer vinden alle dingen hun plek. Zo wordt u de kwelling bespaart om te moeten kiezen tussen een douchevlak of ligbad en wordt aan al uw wensen voldaan. En het mooie aan deze vormgeving is dat de ruimte ondanks de vele verschillende elementen niet overvol, maar uitnodigend aanvoelt!
 

Naar onze gelijkvloerse
douchevlakken

Niet alleen de kleurige accenten verlenen de ruimte een zachte frisheid, maar ook de vorm van de MIENA wastafelschaal. Want onze MIENA wastafelschaal valt op door de zacht afgeronde basisvorm en is uiterst elegant. Ook wanneer u elegantie niet meteen associeert met ons materiaal geëmailleerd staal – samen met de ontwerper Anke Salomon hebben wij het tegendeel bewezen. Zelfs organische en lichte designs kunnen met het hoogwaardige en robuuste materiaal worden uitgevoerd.


Naar de MIENA

 

Passend bij het mooie design van de wastafelschaal en het ligbad bevindt zich in deze droombadkamer ons CONOFLAT douchevlak. Het gelijkvloerse douchevlak valt hier pas in tweede instantie op - want hij is in dit badkamerdesign perfect afgestemd op de kleur van de vloer. U kunt echter ook doelbewust voor contrast kiezen om het elegante design van het douchevlak eruit te laten springen – onze Coordinated Colours Collection geeft u de vrije keus. Met de CONOFLAT uit robuust geëmailleerd KALDEWEI staal kiest u voor een douchevlak dat eenvoudig te reinigen is en dat bestand is tegen alle dagelijkse belastingen. U kunt zelf kiezen hoe u uw CONOFLAT douchevlak vormgeeft - dankzij vele verschillende afmetingen is er een oplossing voor iedere ruimte. Probeer het en configureer nu uw CONOFLAT.


Naar de CONOFLAT

Ook al is een douche verfrissend en stimulerend, er gaat toch niets boven een ontspannen bad na een vermoeiende dag. Ons INCAVA ligbad nodigt u uit om tot rust te komen en te ontspannen. Het design van Anke Salomon valt op door een organische binnenvorm. Bijzonder mooi zijn ook de zinnelijk zachte hoekradius en de twee identieke rugsteunen en de middenafvoer. Zo kunt u ook ontspannen baden met zijn tweeën.


Naar de INCAVA

Soms is een warm bad voldoende.

 

Meer informatie