+++    15 - 21 April 2024    +++    KALDEWEI „Bath[o]philia“ at Fuorisalone    +++    Milan, Via Durini 24, Casa Flash Art    +++

(NL)
Planning
Droombadkamers
Parijse weelderigheid

Parijse weelderigheid


Gedekte kleuren, luxueus marmer en een perfect ruimtedesign.

In deze buitengewone badkamer voelt u zich de koning te rijk.

Text:KALDEWEI
share

Luxueus ontspannen

Met ons Meisterstück Classic Duo ovaal komt in deze luxe badkamer het archetype van het vrijstaande ligbad perfect tot zijn recht. Dankzij de ovale contour en een voegenloze emaillering rondom uit elegant geëmailleerd staal ontstaat een monolitische en weelderige eenheid. Het Meisterstück is dankzij twee ergonomisch aangenaam gevormde rugsteunen geschikt voor een luxueus bad met zijn tweeën met uitzicht over de luxe metropool Parijs.

 

Meisterstück
Classic Duo Ovaal

Wasschalen met stijl

Een aansprekende harmonie uit traditie en modern is hier op perfecte wijze gerealiseerd met de KALDEWEI Ming wastafelschalen. Het heldere marmerblok in licht design vormt als designelement naast het vrijstaande ligbad in de in gedekte tinten uitgevoerde badkamer het hart van de ruimte. De goudkleurige accenten en luxueuze decoratie benadrukken de perfecte combinatie van de Ming schaal uit geëmailleerd staal met hoogwaardige armaturen. Ons premiumproduct met hoge, puristische designeisen komt hier volledig tot zijn recht.

 

Ming schaal

Douchen als in een droom

Met NEXSYS, een innovatie onder de douchevlakken, worden de voordelen uit twee werelden verenigd: het moderne design van een gootdouche en de sterke punten van een geëmailleerd douchevlak. NEXSYS wordt gekenmerkt door talrijke designvariaties. Een douche met talrijke kleuren en afmetingen, drie oppervlakken en vijf elegante designstrips bieden een oplossing voor iedere wens. In onze droombadkamer in Parijs valt de gouden strip op in combinatie met de luxueuze armaturen en de marmeren designelementen aan de achterwand van de douche. Dankzij het contrast met de elegante parketvloer en de betimmerde, gedekte wandkleur voegt het KALDEWEI douchevlak NEXSYS zich perfect in het plaatje in.

 

Nexsys

Meer informatie