(NL)
Planning
Droombadkamers
Landhuisstijl

Landhuisstijl

Deze droombadkamer bestaat uit lichte kleuren, veel licht en een ruimtelijke vormgeving. Met veel liefde voor detail is deze badkamer ontworpen en ingericht. De ruimte straalt ingetogen elegantie en veel warmte uit. En wie goed kijkt, vindt een aantal intrigerende details.

Text:KALDEWEI
share

MIENA wastafelschaal

Wat een setting voor onze MIENA wastafelschaal! Het robuuste houtboard onderstreept de natuurlijkheid van het materiaal geëmailleerd staal en vormt tegelijkertijd een opwindend contrast met de glazen, porievrije oppervlakken van de wastafelschaal.  Onze elegante MIENA wastafelschaal is ontworpen door designer Anke Salomon. De spanning wordt ongetwijfeld mede gecreëerd doordat aan de schaal niet te zien is hoe robuust en geschikt voor het dagelijks gebruik deze is. Zoals alle KALDEWEI producten is hij vervaardigd uit duurzaam geëmailleerd staal. 

 

NAAR DE SCHALEN

Meisterstück Classic Duo Oval

Tijdloze schoonheid – zo kan ons archetype van het vrijstaande ligbad worden beschreven. Onze MEISTERSTÜCKE zijn zeer bijzondere badkamerobjecten: ze zijn voegenloos rondom in duurzaam superieur geëmailleerd KALDEWEI staal gehuld. De onbetwiste highlight in de badkamer. En daarnaast ook een heerlijke plek voor ontspannen baden met zijn tweeën.

 

Meisterstück Classic Duo Oval

Douche-innovatie NEXSYS

NEXSYS combineert het beste uit twee werelden: optisch valt hij op door het moderne gootdesign dat bekend is van betegelde douchezones. Dankzij de voegenloze oppervlakken uit duurzaam geëmailleerd staal is hij uiterst hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Ook de individualisering van het douchevlak kent geen grenzen: met 20 afmetingen, 17 kleuren, 3 oppervlakken en 5 elegante designstrips biedt de NEXSYS circa 5.000 mogelijkheden voor uw badkamerontwerp.

 

NEXSYS

De grotestadsbadkamer