(NL)
Planning
Droombadkamers
Huis aan het meer

Huis aan het meer

Welkom in deze bijzondere badkamer middenin de natuur - omringd door flora en fauna en een adembenemend meerpanorama. Voor deze badkamer hebben we uitsluitende natuurlijke materialen gebruikt: steen, hout, natuurlijke wanden en badkamerobjecten uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Ligbad, douche en wastafel maken deel uit van onze bijzonder milieuvriendelijke Limited Edition nature protect.

Text:KALDEWEI
share

Met onze Limited Edition nature protect luiden we een nieuw tijdperk in van duurzaam badkamerdesign. Hier ontmoet de hoogste kwaliteit een duidelijk kleinere CO2-afdruk. Op basis hiervan is de Limited Edition de belichaming van LUXSTAINABILITY®, de verbinding tussen luxe en duurzaamheid. Voor de nature protect-serie gebruiken wij het met 70-procent CO2-gereduceerde bluemint® Steel van thyssenkrupp. Zo wordt recyclebaar geëmailleerd staal zelfs nog milieuvriendelijker.


NATURE PROTECT

MIENA wastafelschaal

Dankzij de elegante randen en het minimalistisch design past de MIENA wastafelschaal perfect in de natuurlijke badkamer. In combinatie met ons duurzame geëmailleerd staal integreert de schaal zich nog beter in de omgeving middenin de natuur. De MIENA maakt deel uit van onze Limited Edition nature protect. Bij de productie van de schaal wordt tot wel 21% CO2 bespaard. Een door-en-door perfecte badbeleving.
 

MIENA

PURO DUO ligbad

Wie zou hier niet graag een bad nemen en daarbij wegdromen in de groene omgeving? Ons ligbad PURO DUO is hiervoor perfect geschikt. Dankzij de in het midden gepositioneerde afvoer is zelfs baden met zijn tweeën aangenaam. De PURO DUO staat voor rechtlijnig, tijdloos design. Ligbaden uit superieur geëmailleerd staal zijn een partner voor het leven: uiterst robuust, duurzaam en met een lange levensduur. Vervaardigd met klimaatvriendelijk bluemint® Steel van thyssenkrupp bespaart men gemiddeld wel 59% CO2.
 

Puro Duo

SUPERPLAN ZERO douche

Onze SUPERPLAN ZERO maakt deel uit van de Limited Edition nature protect. Het douchevloer-meesterwerk werd ontworpen door de Berlijnse designer Werner Aisslinger en overtuigt door de liefde voor bescheiden details en de comfortabele en duurzame eigenschappen. Vervaardigd met klimaatvriendelijk bluemint® pure staal van thyssenkrupp bespaart u 55% CO2.
 

Superplan Zero

Meer informatie