(NL)
Planning
Droombadkamers
Happy Blues
Droombadkamers

Happy Blues


Laat u inspireren door onze badkamervoorbeelden en verzamel ideeën voor uw individuele droombadkamer.

Veel plezier bij het ontwerpen!

Text:KALDEWEI
share

Blauw als het water dat de onbetwiste hoofdrol speelt in de badkamer.
In deze droombadkamer kunnen we volledig ontspannen wegdromen en de buitenwereld vergeten. Helder, puristisch en mooi zijn het NEXSYS douchevlak en de MIENA wastafelschalen in de ruimte geplaatst. Het wit steekt hierbij prachtig af tegen de krachtige wand- en vloertegels. Voor een douchebeleving die zijn gelijke zoekt.

Het gelijkvloerse douchevlak NEXSYS overtuigt met zijn uiterst heldere, pure designtaal. Nooit eerder werd in een douchevlak het beste uit twee werelden gecombineerd. Wie een douche met goot wenst en tegelijkertijd wil profiteren van alle materiaalvoordelen van een doorlopend vlak uit geëmailleerd staal, heeft zijn douchevlak gevonden. Maar ondanks het niet alledaagse design, is de dagelijkse douche geen enkel probleem. Reiniging? UV-straling, chemicaliën? De NEXSYS houdt spelenderwijs stand tegen al deze belastingen. In onze droombadkamer is de NEXSYS in alpinewit met een designstrip uit geborsteld edelstaal ingebouwd. Maar u hebt de vrije hand qua kleur, oppervlak en designstrip.


NAAR DE NEXSYS


Kleine veranderingen, groot effect. Met de keus uit 20 afmetingen, 17 kleuren, 3 oppervlakken en 5 designstrips heeft u meer dan 5.000 mogelijkheden om uw individuele NEXSYS voor uw droombadkamer vorm te geven. U kunt het gelijkvloerse douchevlak qua kleur laten afsteken met de vloer en voor een geweldig contrast zorgen. Of u kiest de kleur die past bij de vloer – geen probleem met onze kleuren uit de  Coordinated Colours Collection. Kijk in de productconfigurator en ontwerp uw eigen NEXSYS.

Design tot in het laatste detail. Met onze designstrip, die de afvoergoot van de NEXSYS verfraait, kan het water op de mooiste manier wegstromen. Alpinewit, goud, roodgoud of een edelstaalvariant. Met het design van de afvoergoot zet u een spannende highlight en maakt u uw douchevlak volledig individueel. De strip is niet alleen mooi, maar is ook nog eens bestand tegen hoge belastingen. Hij voldoet aan de beoordelingsklasse K3 volgens DIN 1253-1. Design ontmoet functionaliteit.


Meer over de NEXSYS

De wastafelschaal MIENA is een prachtig bewijs hoe elegant ons materiaal superieur geëmailleerd KALDEWEI staal kan zijn. Daarbij is het ook nog eens extreem robuust. Sterdesigner Anke Salomon heeft met de MIENA serie zeer harmonieuze producten met heldere en tijdloze geometrieën ontwikkeld. Rustig en bescheiden in design, maar toch iets heel bijzonders in de badkamer. U kunt kiezen uit de ronde of de vierkante uitvoering. Nog een groot pluspunt: u kunt de MIENA vrij plaatsen, op een console of op een blad. Zo hebt u alle vrijheid bij het kiezen van passende badkamermeubels. En ook de installateur is blij: want de plaatsing van de MIENA is absoluut ongecompliceerd.


Naar de MIENA

Meer informatie