(NL)
Planning
Droombadkamers
Hamburgse chic
Droombadkamers

Hamburgse chic

Laat u inspireren door onze badkamervoorbeelden en verzamel ideeën voor uw individuele droombadkamer.


Veel plezier bij het ontwerpen!

 

[Translate to Niederländisch:] Musterbad Hamburger Chic
Text:KALDEWEI
share

Hoge plafonds, veel ruimte en grote ramen met houten kozijnen - een badkamer in een oud gebouw is de droom van veel opdrachtgevers. En met recht, zoals deze ruimte laat zien. Met veel liefde voor detail en gedekte tinten is in deze droombadkamer een ware oase van rust ontstaan. De optimale plek om u terug te trekken uit het hoge tempo van alledag. Voor ontspanning zorgen ook onze badkameroplossingen: met het CAYONO DUO ligbad kunt u eenvoudig genieten in bad en uw gedachten de vrije loop laten. Of u kiest toch voor de snelle variant van een douche met ons CAYONO douchevlak. Het puristische design wordt afgerond met de PURO dubbele wandwastafel.

 

 

 

Een perfecte match voor de badkamer.

 

 

Geen obstakels, geen randen. Het douchevlak CAYONOPLAN is uw entree in de wereld van de gelijkvloerse douchevlakken. Heeft uw een ruimte met bijzondere eisen? Ook geen probleem, want de CAYONOPLAN biedt ontelbare mogelijkheden voor iedere badkamersituatie. Klein en vierkant of uitgebreid met een breedte van tot wel 170 cm – met 22 verschillende afmetingen is er voor elk wat wils. Overtuig uzelf!

 

 

Configureer uw CAYONOPLAN

Pure elegantie – met de PURO dubbele wandwastafel haalt u een echt designerstuk in uw badkamer. Designer Anke Salomon heeft met de PURO reeks functionaliteit en esthetiek in de allermooiste vorm gecombineerd. Dankzij de ruime vormgeving is de wastafel ook perfect geschikt voor de gezinsbadkamer. Want prachtig design kan tegelijkertijd praktisch en buitengewoon onderhoudsvriendelijk zijn. Met het pareleffect zijn kalk- en watervlekken geen probleem. Bovendien is de wastafel extreem robuust – tenslotte is hij net als al onze badkamerobjecten gemaakt uit geëmailleerd staal. Bestand tegen chemicaliën, UV-bestendig en kras- en slagvast. De PURO dubbele wandwastafel gaat zo spelenderwijs met het leven van alledag.

 

 

Naar materiaalvoordelen

De CAYONO DUO valt op door een zeer ruim vormgegeven binnenruimte. Zo kunt u heerlijk ontspannen ook met zijn tweeën baden en samen de dag afronden. Want in een ligbad van superieur geëmailleerd staal voelt u zich rondom geborgen. Het gladde oppervlak, dat de warmte opslaat, geeft een rustgevend gevoel. Hier kunt u uw gedachten de vrije loop laten en uw blik in de ruimte laten afdwalen. Bijvoorbeeld naar de perfect match uit geëmailleerd staal met het bijpassende douchevlak CAYONOPLAN en de PURO wastafel.

 

 

Naar de CAYONO DUO

MEER INFORMATIE