(NL)
Planning
Droombadkamers
Een droom in het zand

Een droom in het zand

Geluiden van een ruisende zee, de geur van een zilt zeebriesje en de zon in het gezicht: met uitzicht op het strand en de zee en de elegante kleurselectie wordt deze badkamer in lichtbeige een wellness-oase. De SUPERPLAN ZERO past met zijn prachtig terughoudend elan perfect in de badkamer en is het paradepaardje.

Text:KALDEWEI
share

De zachte, warmbeige tint uit onze Coordinated Colours Collection laat deze droom van een badkamer schitteren. De unieke kleurselectie van de producten zorgt ervoor dat de kleur beige hier prachtig wordt gepresenteerd. Douche, bad en wastafels zijn in warmbeige gehouden en sorteren een zeer goed effect in combinatie met de lichte zandtinten en de natuurlijke houtkleuren. Deze badkamer is een trendsetter die luxe en duurzaamheid combineert. De 100% plasticvrije en recyclebare producten zijn het summum van duurzaamheid en geven KALDEWEI perfect weer: wij hechten veel waarde aan een duurzame en toekomstgerichte productie. Onze producten van edel staal-email combineren de sterke punten van staal en glas, zijn daardoor zeer bestendig en hebben een lange levensduur. Voor een duurzame toekomst en een leefbare omgeving voor de volgende generaties.

SUPERPLAN ZERO - het nieuwe product

De blockbuster onder de douchevlakken: SUPERPLAN ZERO. Het douchevlak is onmiskenbaar modern en duurzaam. Met heldere randen, geen drempels en absoluut vlak met de vloer is dit de topper van de toekomst. Precisie en elegantie zijn de treffende beschrijving van dit douchevlak. De SUPERPLAN ZERO kan vanaf drie zijden worden betreden en onderscheidt zich door een minimalistisch design van de hand van Werner Aisslinger. Door de afvoer dicht bij de wand en het gelijkmatige verval ontstaat een groot, effen en doorlopend vloervlak. Het douchevlak kan voor elk formaat gelijk met de vloer lopen en vlakker dan ooit worden ingebouwd, omdat dit een minimale opbouwhoogte heeft. En natuurlijk is het 100 procent compatibel met onze bekende accessoires.
 

SUPERPLAN ZERO

CENTRO DUO rechts

Het bad CENTRO DUO rechts vormt het perfecte contrast met de wastafel. Het ronde, geëmailleerde afvoerdeksel en het meanderende ontwerp, gebaseerd op een cirkel, komen hier ook weer terug. De puristische eenvoud en de sobere elegantie onderscheiden dit bad. Met twee identieke schuine rugvlakken en de afvoer in het midden is ook het baden met twee personen geen probleem. Natuurlijk is het bad, net zoals al onze producten, geproduceerd van duurzaam staal-email en is daardoor zeer robuust met een lange levensduur. Wij streven ernaar om bij al onze producten een tijdloos ontwerp te creëren, zodat de lange levensduur van het materiaal ook volledig kan worden benut. Na jarenlang gebruik is staal-email voor 100% recyclebaar en daardoor ook geschikt voor de kringloopmaatschappij.
 

CENTRO DUO

CENTRO opbouwwastafel

De opbouwwastafel CENTRO verenigt purisme met sobere elegantie en past door de luxueuze uitstraling optimaal in moderne badkamers. Ontwerpster Anke Salomon past het principe van een cirkel toe, die perfect wordt weerspiegeld in de geïntegreerde, geëmailleerde afvoer. Door het royale planchet is er veel ruimte voor persoonlijke accessoires. Met donkere kranen en de bescheiden decoratie heeft het warmbeige van de wastafel een uitnodigend en rustgevend effect. In combinatie met de kast van hout en het tapijt voor de wastafels ontstaat een sfeervolle en prachtig ontworpen ruimte.
 

CENTRO OPBOUWWASTAFEL

Meer informatie