(NL)
Planning
Droombadkamers
Duurzame stijl
Droombadkamers

Duurzame stijl

Laat u inspireren door onze badkamervoorbeelden en verzamel ideeën voor uw individuele droombadkamer.


Veel plezier bij het ontwerpen!

 

Text:KALDEWEI
share

Stap voor stap naar een duurzaam ontwerp van de badkamer: met mooie, natuurlijke bestanddelen en een liefdevol ontwerp van de ruimte is dat geen probleem. In onze droombadkamer hebben wij volledig gebruikgemaakt van duurzame materialen en deze stijlvol gerangschikt. Het lichthouten, boogvormige plafond vormt een spannend contrast met de donkerblauwe vloer- en wandtegels. Deze grote ruimte is de perfecte bühne voor badkamerobjecten uit superieur en duurzaam geëmailleerd staal. Ons materiaal bestaat uit natuurlijke grondstoffen en kan na zijn lange levenscyclus tot 100 procent worden gerecycled. De vergelijking is heel eenvoudig: goede producten en een goed geweten voor een goed gevoel in de badkamer.

 

Ons materiaal bestaat uit natuurlijke grondstoffen en kan na zijn lange levenscyclus tot 100 procent worden gerecycled.

 

Een warm bad en een prachtig uitzicht op het groen. Met ons MEISTERSTÜCK INCAVA worden badkamerdromen waar. Hier ontmoet ergonomie exclusief design. Want designer Anke Salomon heeft met de zachte binnenvorm en de spannende geometrische buitenvorm van het ligbad een oprecht esthetische highlight in de badkamer gecreëerd. Of u nu alleen of met zijn tweeën van het uitzicht geniet - het MEISTERSTÜCK INCAVA biedt optimaal rugcomfort. En ook na het ontspannen bad houdt u dat goede gevoel vast: met het exclusieve pareleffect is de reiniging geen enkel probleem. Onze badkamerobjecten uit geëmailleerd staal zijn bestand tegen alle invloeden en behouden zo hun waarde. Voor een duurzaam badkamerontwerp.

Met een gelijkvloers douchevlak uit waardevol geëmailleerd staal kunt u een spannend contrast met de vloer creëren. Zo kunt u het douchegedeelte goed in het oog laten springen. Zoals hier bij ons CONOFLAT douchevlak, dat voor grenzeloos douchegenot zorgt De CONOFLAT valt op door het extreem vlakke design. Geen obstakels, geen struikelranden. Ook de geëmailleerde afvoerkap voegt zich perfect in het gelijkvloerse oppervlak in. De gerenommeerde Italiaanse designstudio Sottsass Assiociati heeft het douchevlak ontworpen.

 

 

Naar de CONOFLAT

De CONO opzetwastafel past perfect bij het CONOFLAT douchevlak. Ook deze wastafel overtuigt door de uiterst esthetische geëmailleerde afvoer en onderstreept het fraai vormgegeven geometrische uiterlijk, dat ook terug te vinden is in het douchevlak. Spannend is ook het ruime vlak dat gebruikt kan worden voor een bijzondere armatuur of voor accessoires. Evenals al onze andere badkamerobjecten bestaat de CONO wastafel uit waardevol geëmailleerd staal, waardoor de wastafel uiterst duurzaam, en robuust bestand is tegen alle dagelijkse invloeden. Ook dit laat zien: een bijzonder design kan desondanks opvallen door vederlicht onderhoud.

 

 

NAAR DE CONO FAMILIE

Duurzaam tot in het laatste detail. Bij ons geëmailleerd staal gaan de natuurlijke grondstoffen staal en glas een ideale symbiose aan. Superieur geëmailleerd KALDEWEI staal is uiterst duurzaam en kan bovendien tot 100 procent worden gerecycled. Dat maakt ons materiaal tot de waarschijnlijk meest toekomstbestendige grondstof voor sanitairproducten. Bij een natuurlijk product spreekt het vanzelf om bij de productie en het transport ook zuinig om te springen met hulpbronnen. Want duurzaamheid is voor ons meer dan een voorbijgaande trend! Als familiebedrijf in reeds de vierde generatie produceert KALDEWEI zijn ligbaden, douchevlakken en wastafels uitsluitend in de locatie Ahlen in Westfalen. En dat al meer dan 100 jaar. Maar wij weten ook: goed kan altijd beter. Daarom werken wij samen met het WWF om onze processen nog duurzamer vorm te geven.

 

 

Duurzaamheid bij KALDEWEI

 

MEER INFORMATIE