(NL)
Planning
Droombadkamers
De wellness-badkamer

De wellness-badkamer


Deze badkamer is een echte wellness-oase.

De highlight: ons vrijstaande ligbad MEISTERSTÜCK OYO DUO.

Ontdek het nu!

Text:KALDEWEI
share

Is er een mooiere plek om tot rust te komen dan deze droombadkamer? Dankzij de natuurlijke kleuren en materialen straalt de badkamer een rustgevende sfeer uit. De grote ramen met uitzicht op de natuur nodigen uit om de gedachten gewoon te laten dwalen.

MEISTERSTÜCK OYO DUO

De absolute highlight in deze badkamer is ons MEISTERSTÜCK OYO DUO. Het ligbad in egg-shape-vorm is een echte blikvanger in iedere badkamer. Het lijkt bijna alsof het MEISTERSTÜCK OYO DUO zweeft. Bij het design van het moderne en tegelijkertijd tijdloze ligbad met precieze vorm heeft designer Stefan Diez zich laten inspireren door de Japanse porseleinfabricage. Met behulp van ons recyclebaar superieur KALDEWEI geëmailleerd staal volgt Diez deze filosofie en combineert hij hoge designkunst met duurzaamheid. Het dubbelwandige ligbad overtuigt ook door het hoge ligcomfort en kan perfect in kleine badkamers worden geïntegreerd.
 

Ontdek het nu

SUPERPLAN ZERO & MIENA wastafelschaal

Als er geen tijd is voor een uitgebreid bad biedt deze badkamer ook een unieke douche-ervaring: door het grote dakraam en het royale, begaanbare douchevlak ontstaat het gevoel om in een compleet vrije omgeving te douchen. Ons gelijkvloerse douchevlak SUPERPLAN ZERO past hier ideaal in de ruimte. Een verdere blikvanger in deze badkamer is onze ronde MIENA wastafelschaal. Deze valt op door het puristische design. Het robuuste materiaal van de elegante wastafelschaal trekt nauwelijks de aandacht.

Qua kleur zijn de producten op elkaar afgestemd en creëren daardoor een harmonieuze look.
Onze Coordinated Colours Collection biedt een groot assortiment van verschillende kleuren; voor iedere badkamer is er wel een passende kleur.
 

MEER INFORMATIE

Het materiaal geëmailleerd staal

In one producten worden duurzaamheid en luxe compromisloos gecombineerd. Al meer dan honderd jaar ontstaan in onze fabriek unieke ligbaden, douchevlakken en wastafels uit staal en glas. Superieur KALDEWEI geëmailleerd staal heeft een lange levensduur en is extreem robuust. Zo houden onze producten ook na jarenlang gebruik stand. Het thema duurzaamheid zit bij ons vanaf het allereerste begin in de genen, want superieur KALDEWEI geëmailleerd staal is recyclebaar. De producten kunnen tot 100% worden gerecycled en zijn zo een duurzame oplossing voor uw badkamer.
 

MEER INFORMATIE OVER LUXSTAINABILITY®

Meer informatie