(NL)
Planning
Droombadkamers
De Toscaanse badkamer
Text:KALDEWEI
share

Ontspanning voor de ziel

Geniet van het uitzicht op het meer en de zinnelijke rust van de natuur in de Italiaanse flair van Toscane, terwijl u uzelf verwent in uw eigen privé spa. Hoge, gewelfde plafonds en muren uit zandsteen creëren een oord van ontspanning, waar de mediterrane charme van buiten naar binnen wordt gebracht.

De grote boogvensters met bescheiden zwarte kozijnen geven de ruimte een bijzondere ambiance en zorgen voor een adembenemend uitzicht op de schilderachtige omgeving. Een badkamer die een gevoel van vakantie vol rust en ontspanning geeft.

Niet alleen het uitzicht is pure ontspanning voor de ziel, dat geldt ook voor ons ligbad met ingebouwd whirlsysteem.
Met de nieuwe ligbaden wordt de badkamer getransformeerd tot een centrum van ontspanning, waar u de dagelijkse zorgen geheel achter u kunt laten. Vrijwel ieder ligbadmodel kan worden geconfigureerd met een whirluitrusting.De verschillende instelbare programma’s bieden voor iedereen iets passends: hetzij wellness of fysiotherapie voor de spieren. Laat de vredige natuur op u inwerken, terwijl individueel instelbare sproeiers u een weldadige massage van het hele lichaam geven.

 

Naar de whirlsystemenOns vrijstaand Meisterstück CENTRO DUO OVAL geeft u het gevoel dat u een bad neemt middenin de natuur. De ingebouwde airmassage SOUL zorgt met zijn parelende luchtstroom voor ontspanning en innerlijke rust. Geniet van het uitzicht op het meer en de zinnelijke rust van de natuur, terwijl u luistert naar het aangename ruisen van het parelende water en de warmte uw lichaam omhult.

 

Wellnessoase voor thuis

Onze NUEVA wastafelschaal wordt dankzij het materiaal geëmailleerd staal harmonieus geïntegreerd in het mediterrane en duurzame design van de badkamer, dat wordt gevormd door zandsteen, terrazzo en kalkpleister. De wastafels uit massief hout en natuursteen vormen een natuurlijke eenheid met de NUEVA schaal. Zo completeren de wastafelschalen de badkamer tot een privé wellnessoase, die de mediterrane ambiance de badkamer binnenbrengt.

 

Naar de NUEVA

Royale vormgeving en naadloze overgangen. Het gelijkvloerse SUPERPLAN ZERO douchevlak is een echte highlight voor het gelijkvloerse douchegedeelte en valt bijzonder op door de vele voordelen. Dankzij het minimalistisch design wordt deze perfect geïntegreerd in iedere badkamer en is een groot porievrij en robuust stavlak mogelijk, waarvan de regelmatige reiniging in een handomdraai geregeld is.

 

Naar de SUPERPLAN ZERO

Meer informatie