(NL)
Planning
Droombadkamers
De penthouse badkamer

De penthouse badkamer


Gedekte kleuren, houtelementen en inspirerende designs creëren in combinatie met donkere KALDEWEI producten een bijzonder elegant vormgegeven badkamer. Met intelligent geplaatste lichtelementen ontstaat deze indrukwekkende sleek-style.

KLEUREN EN OPPERVLAKKEN

Text:KALDEWEI
share

Lichte tegels aan de ene kant en donkere wanden met ongewone houtelementen achter de wastafel geven een rustig en ontspannen gevoel. Liggen in een ligbad en de omgeving en het uitzicht op je laten inwerken: dat is nu luxe. Door de duurzame badkamerobjecten uit recyclebaar superieur geëmailleerd KALDEWEI staal ontstaat een zeer bijzondere combinatie van luxe en duurzaamheid. Voor ons is dat LUXSTAINABILITY®.

 

LUXSTAINABILITY®

Donker en licht gecombineerd

Ons NEXSYS douchevlak voegt zich onopvallend, maar desondanks markant in de compositie van deze droombadkamer in. Uit onze Coordinated Colours Collection is de kleur „warm grey 70” een perfecte aanvulling op het samenspel van wandtegels, vloer en douchevlak. De lichte, aangenaam gekleurde tegels vormen een contrast met de NEXSYS. De donkere doucheafscheiding en de betonkleurige ondergrond flatteren daarentegen de kleur van het douchevlak. Bij de NEXSYS kunnen de strip en het douchevlak in tal van verschillende kleuren worden besteld. Zo vindt u voor alle wensen de juiste kleurkeuze en inrichting voor uw badkamer.

 

Nexsys

Rustig design - luxueus ontspannen

Het ligbad PURO DUO voegt zich als inbouwvariant mooi in de lichte steen in. Door de uniforme kleur van de muur en het contrast van de donkere raamkozijnen ontstaat een rustige sfeer. Dankzij de kleine inbouwkast en de planten in de kast komt de natuur deze droombadkamer binnen en fleurt alles op. De PURO DUO heeft een afvoer in het midden en twee identieke rugsteunen, zodat ook twee personen probleemloos kunnen genieten van een heerlijk warm bad. De klassieke vierhoekvariant van de PURO DUO is bijzonder geschikt om het heldere design van de badkamer ook door te voeren in de sanitairproducten uit geëmailleerd staal.
 

Puro Duo

Het ruimteconcept opfleuren met verschillende vormen

Ook bij onze PURO inbouwwastafel heeft de mix van lichte en donkere kleuren in deze droombadkamer een opvallend effect. De donkere wand en de PURO wastafel in „warm grey 70“ uit onze Coordinated Colors Collection zijn een perfecte aanvulling op de lichte houtelementen en de vloer. De wastafel werd ontworpen door Anke Salomon en valt op door het puristische design. Evenals het ligbad heeft de wastafel een tijdloze en heldere vorm en maakt hij indruk in de ruimte. De ongebruikelijke rangschikking van de tegels achter de wastafel trekken de aandacht naar zich toe. Door in de lengte en de breedte geplaatste tegels wordt het verder zeer heldere en uniforme vloer- en wandvlak opgefleurd. Ook de houtelementen hebben een positieve invloed op het design van de sleek-style droombadkamer.
 

PURO INBOUWWASTAFEL

Meer informatie