(NL)
Planning
Droombadkamers
DE MINIBADKAMER

DE MINIBADKAMER

Wie zegt dat een droombadkamer altijd groot moet zijn? Deze badkamer meet slechts 4 vierkante meter en is desondanks uitnodigend en ruim. En dat niet alleen – de badkamer voldoet zelfs aan de eisen van een drempelloze badkamer volgens DIN 18040-2.

Direct naar de badkamerontwerper

Text:KALDEWEI
share

CAYONOPLAN MULTISPACE

Met de CAYONOPLAN MULTISPACE hebben wij een designoplossing voor de drempelloze badkamer gevonden. Dankzij de douche-innovatie kunnen kleine badkamers groot uitpakken. Want tot 60 procent van het douchevlak kan aan het bewegingsvlak in de badkamer worden toegerekend. De CAYONOPLAN MULTISPACE is 1,20 m x 1,20 m groot en standaard uitgerust met de antislip oppervlakbehandeling SECURE PLUS. Het is de eerste volgens DIN CERTCO gecertificeerde douche met bewegingsvlak en heeft de Red Dot Design Award voor uitmuntend productdesign gewonnen. 

PURO wastafel

De PURO wandwastafel combineert functionaliteit en elegant design op zeer bijzondere wijze. Hij is vervaardigd uit robuust en duurzaam geëmailleerd staal en houdt moeiteloos stand tegen de belastingen van alledag. Het klassiek-puristische design verleent de wastafel een tijdloze elegantie. Tegelijkertijd is de binnenruimte van de wastafel ruim vormgegeven en biedt veel ruimte. De PURO wastafel is gecreëerd door de gerenommeerde designer Anke Salomon die zich het liefste laat inspireren door vormen en geometrieën in de natuur. 

 

Meer informatie

Kleine vlakken, veel vrije ruimten: geen tegenstelling

Onze badkamerobjecten uit hoogwaardige geëmailleerd staal laten iedere ruimte groot aanvoelen. Met een goede ruimtelijke indeling transformeert u zelfs minibadkamers zoals deze ruimte van 4 vierkante meter, tot een droombadkamer. Laat u inspireren door de CAYONOPLAN MULTISPACE en het toerekenbare bewegingsvlak!

 

Ontwerp van drempelloze badkamers

Wilt u meer informatie over het ontwerpen van drempelloze badkamers? Geen probleem, wij bieden veel informatie over het onderwerp drempelloze bouwen, DIN 18040-2 en subsidiemogelijkheden.