(NL)
Planning
Droombadkamers
De luxe-upgrade
Droombadkamers

De luxe-upgrade


Laat u inspireren door onze badkamervoorbeelden en verzamel ideeën voor uw individuele droombadkamer.


Veel plezier bij het ontwerpen!

Text:KALDEWEI
share

Met ons vrijstaande ligbad MEISTERSTÜCK EMERSO, de EMERSO opzetwastafels en de douche-noviteit NEXSYS creëert u uw compleet persoonlijk badkamerdesign.

Een prachtig uitzicht, donkere, rustgevende tinten en liefdevolle details – deze droombadkamer belooft pure luxe voor iedere dag. Hier kunt u zich terugtrekken en de dag in alle rust afsluiten. Wie heeft er een zwembad nodig bij deze wellness-omgeving? Voor bijzonder hoogwaardig badkamergenot zorgen onze badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd staal.

Met het vrijstaande ligbad MEISTERSTÜCK EMERSO haalt u een echt kunstwerk in uw badkamer. De beroemde designer Arik Levy heeft voor ons de collectie EMERSO ontworpen, die door zijn vloeiende vorm design en ergonomie optimaal met elkaar verenigt. De badrand doet denken aan een golfvorm. Dankzij de volledig geëmailleerde buitenvorm heeft het ligbad iets weg van een sculptuur.

Naar het Meisterstück Emerso  >

Wist u dit al?
Naast onze eigen designs vertrouwen wij al tientallen jaren op de expertise en de creativiteit van gerenommeerde designers uit de hele wereld. Van Werner Aisslinger, Arik Levy en Anke Salomon tot Sottssass Associati hebben bijzondere persoonlijkheden unieke badkamerobjecten voor ons vormgegeven.

Meer over onze designers  >

De wastafel van Arik Levy is ontworpen als de perfecte tegenhanger van zijn ligbad. Ook dit object overtuigt door zijn vloeiende lijnen. Als er één wastafel zinnelijk kan worden genoemd, dan is het wel de EMERSO met zijn harmonieuze vormen. Met de inbouwvariant zoals in deze droombadkamer heeft u het voordeel dat u deze compleet naar uw eigen wensen met de passende badkamermeubelen in de ruimte kunt integreren. Wie bij het ligbad helemaal wil kiezen voor het design van een geïnspireerde badkamersculptuur, kan ook kiezen voor de vrijstaande variant.

Meer over de EMERSO reeks  >

Dit douchevlak is een revolutie. Want voor het eerst hoeft de klant niet meer te beslissen: wil ik een douchegoot en neem ik daarom een tegeloplossing op de koop toe, of kies ik een hygiënisch, voegenvrij douchevlak? Want de NEXSYS combineert het beste uit twee werelden: het systeem biedt het geliefde gootdesign, zoals u dat kent van betegelde douchegedeelten, en combineert het met alle voordelen van een doorlopend, voegenvrij douchevlak uit geëmailleerd staal: een absolute noviteit onder de gelijkvloerse douches. Met de NEXSYS heeft u veel mogelijkheden voor individualiteit en kunt u uw compleet persoonlijke stempel op uw droombadkamer zetten. 17 kleuren, in totaal 20 afmetingen, 5 verschillende designstrips en 3 oppervlakken bieden u meer dan 5.000 combinatiemogelijkheden. Een zwart douchevlak met roudgouden goot? Misschien niet ieders smaak, maar geen probleem! Het gaat erom dat u blij bent met uw compleet persoonlijke NEXSYS!

Het douchevlak laat bovendien zien: niet alles wat mooi is, hoeft ingewikkeld te zijn. Want uw installateur is blij. NEXSYS is een op de fabriek voorgemonteerd 4-in-1-systeem. De snelste en eenvoudigste manier om een gelijkvloerse douche met goot te bezitten.

Meer over de NEXSYS  >

Het zijn de details die van een badkamer uw badkamer maken. Laat uw fantasie de vrije loop. Wilt u niet alleen met details kleurrijke accenten in uw badkamer aanbrengen, maar het groots aanpakken? Waarom kiest u dan niet uw ligbad, douchevlak of wastafel in kleur? Ontdek onze Coordinated Colours Collection en bestel nu exclusief onze kleurkaarten. Wij wensen u veel plezier bij het ontwerpen!

Kleurkaarten bestellen  >

 

Meer informatie