(NL)
Planning
Droombadkamers
De Hongkongse badkamer

De Hongkongse badkamer


Een elegante marmervloer, warme houten elementen en zwarte accenten verbinden zich met de blikvanger-producten uit geëmailleerd staal tot een luxueuze symbiose.

Duik onder in de Aziatische charme van de metropool Hongkong.

Text:KALDEWEI
share


Ligbad als blikvanger


Op de elegante marmervloer in deze droombadkamer heeft ons vrijstaand ligbad CENTRO DUO OVAL een uiterst elegant effect. De witte kleur is de kers op de taart in de badkamer en valt op door het lichte en smaakvolle uiterlijk. Een behaaglijk bad in deze blikvanger met uitzicht op de skyline van Hongkong belooft pure verwenning. Rustige, groene accenten maken de ruimte compleet.
 

Naar de CENTRO DUO OVAL


Elegant en stijlvol


Zwart en wit gaan in deze badkamer een luxueuze symbiose aan. Onze MING wasschalen brengen elegantie en individualiteit in iedere badkamer. Dankzij het veelzijdige kleurengamma vindt u altijd de perfecte match. De tijdloze, zwarte wasschalen bieden hier het perfecte contrast met de lichte ruimte. Door de geraffineerd geplaatste decoratieve elementen en de passende verlichting wordt deze badkamer een volmaakte en adembenemende ruimte.

Naar de MING


Eenvoudig alleen voelen


Water en lucht worden gecombineerd tot een persoonlijke, individueel ingestelde wellnessmassage. De whirlsystemen zijn dankzij de silent-werking zeer stil en bieden ruimte voor een volledige ontspanning. De whirlsproeiers passen door een uniforme kleurstelling optisch perfect in het elegante totaalbeeld.
 

Naar de whirlsystemen


Veiligheid en elegantie


De golvende greep heeft een esthetisch buitengewoon design. De hoogwaardige, massieve greep dient voor extra comfort tijdens het baden en meer veiligheid bij het in- en uitstappen.
 

Naar de armaturen

Meer informatie