(NL)
Planning
Droombadkamers
De grotestadsbadkamer
Droombadkamers

De grotestads-badkamer

Laat u inspireren door onze badkamervoorbeelden en verzamel ideeën voor uw individuele droombadkamer.

Naar de badkamerontwerper

Text:KALDEWEI
share

In deze Düsseldorfer badkamer is optimaal gebruikgemaakt van de ruimte. Zo blijft er veel plaats over voor de variatie van alledag. Wie wil hier niet graag de dag beginnen met een warme douche of na gedane arbeid ontspannen in het ligbad en genieten van het uitzicht? Liefdevolle details verlenen deze ruimte veel individualiteit. Hier wonen mensen die vol in het leven staan.

En ons ligbad MEISTERSTÜCK CENTRO DUO 1 LINKS, het gelijkvloerse douchevlak SUPERPLAN en de CENTRO onderbouwwastafel zorgen voor een bijzondere esthetiek en een tijdloze elegantie.

Slank en uiterst elegant – ons gelijkvloerse douchevlak SUPERPLAN is het stille highlight in de ruimte. Dankzij het zeer grote aantal afmetingen en kleuren zijn ze zeer flexibel in te zetten bij het ontwerpen van de badkamer. Zo kunt u zoals hier een bewust contrapunt tot de vloer creëren, of u past de kleur aan de vloer aan. De beslissing is geheel aan u, met de SUPERPLAN is alles mogelijk. Kies bovendien daarnaast de nieuwste oppervlaktechniek. Met onze oppervlakafwerking SECURE PLUS bieden wij een volvlaks antislip emaillering van onze douchevlakken aan. Voor nog meer veiligheid, die weliswaar onzichtbaar is, maar een aangenaam gevoel garandeert.

Met onze oppervlakafwerking SECURE PLUS bieden wij een volvlaks antislip emaillering van onze douchevlakken aan.

Meer over Secure Plus  >

Direct naar de SUPERPLAN  >

Dit Meisterstück is speciaal ontworpen voor hoekinbouw. Zo kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten en heeft u desondanks het karakter van een vrijstaand ligbad. Met de afgeronde hoek zijn de looproutes bovendien optimaal benut. Het MEISTERSTÜCK CENTRO DUO is er in een rechts- of linksvariant, afhankelijk van waar u het bad in de ruimte wilt plaatsen. Zo hebt u een geweldig overzicht over uw droombadkamer, wanneer u heerlijk in uw Meisterstück ontspant. Nog een voordeel: dankzij het pareleffect is de reiniging van het bad geen enkel probleem. Dit levert nog meer badgenot op!

Naar het Meisterstück  >
 

Bij de CENTRO wastafel zijn functionaliteit en design op optimale wijze gecombineerd. De wastafel heeft een prachtige, puristische vorm, biedt tegelijkertijd echter veel ruimte en kan eenvoudig worden gereinigd. Bij de geëmailleerde afvoer komt de cirkelvorm weer terug. Dit heeft de wastafel gemeen met het MEISTERSTÜCK CENTRO DUO ligbad en het SUPERPLAN douchevlak. Zo ontstaat een echt dreamteam voor de droombadkamer, waarbij eenvoudig alles op elkaar is afgestemd.

Naar de CENTRO onderbouwwastafel >

Het perfecte trio voor uw badkamerontwerp! Ligbad, douchevlak en wastafel uit duurzaam geëmailleerd staal. Wij helpen u graag bij alle details van de realisatie van uw droombadkamer. Kijk voor inspiratie ook eens in een badkamer-showroom bij u in de buurt. Droomt u van een kleurige, sprankelende badkamer? In onze Coordinated Colours Collection vindt u ongetwijfeld uw lievelingskleur terug. Probeer het en configureer nu uw KALDEWEI producten.

Naar de productconfigurator  >
 

 

 

De grotestadsbadkamer