(NL)
Planning
Droombadkamers
De gezinsbadkamer CAYONO

De gezinsbadkamer CAYONO


Met een goede ruimte-indeling worden ook kleine en middelgrote ruimtes een oase voor het gezin. Op slechts zes vierkante meter nodigt in deze badkamer onze productfamilie CAYONO uit duurzaam geëmailleerd staal uit tot een ontspannen verblijf.

Ontdek het nu!

Text:KALDEWEI
share

Baden en douchen


Bent u een type voor baden of voor douchen?

Waarom zou u kiezen? Met het gelijkvloerse douchevlak CAYONOPLAN en het ligbad CAYONO DUO kunt u 's ochtends met een verfrissende douche de dag beginnen en 's avonds in het ligbad heerlijk ontspannen. Dankzij de ergonomisch gevormde rugsteunen en de in het midden geplaatste afvoer is ook baden met zijn tweeën zeer goed en comfortabel mogelijk. De royale binnenruimte van het ligbad zorgt bovendien voor zeer veel ligcomfort.

Ideeën voor uw wasgedeelte

Voor het wasgedeelte biedt de CAYONO-familie u een geweldige keus in verschillende stijlen. Wat u ook kiest: alle wastafels zijn vervaardigd uit ons hygiënische en duurzame materiaal geëmailleerd staal zodat de reiniging zeer eenvoudig is. Haal met de onderbouwvariant het superieure hotelgevoel in huis of ga voor de klassieke opzetvariant. Een bijzondere highlight maakt u van uw wastafel met de elegante CAYONO wasschaal. Geef uw wasgedeelte vorm naar uw eigen individuele wensen.

 

Naar de CAYONO-familie

 

Eenvoudig uw badkamer ontwerpen

Een echte droombadkamer is geen toeval, maar het resultaat van een intelligent ontwerp. Met een royaal wasgedeelte, een gezellige wellness-hoek en een gelijkvloerse douche is hier heel eenvoudig met de badkamerontwerper een ruimte voor het hele gezin ontstaan. De vele wensen van een gezin worden hier optimaal gecombineerd: van de snelle start in de ochtend tot het gezellige relaxen in de avond. De heldere vormen laten de ruimte groter lijken en de contrastrijke kleuren creëren een optimale symbiose van de verschillende gedeelten in de ruimte. Een werkelijk fantastische badkamer voor het hele gezin. Ook in de productkeuze is het saamhorigheidsgevoel terug te vinden: want onze productfamilie CAYONO uit superieur geëmailleerd staal is qua design perfect op elkaar afgestemd.

 

Start nu uw badkamerontwerp

 

Meer informatie