(NL)
Planning
Droombadkamers
De duurzame badkamer

De duurzame badkamer


Warme kleuren, veel licht en duurzame producten: 

deze badkamer is een goed voorbeeld hoe elegant en aansprekend duurzaamheid eruit kan zien.

Text:KALDEWEI
share

Warme kleuren, veel daglicht en producten uit duurzame materialen zoals hout, glas en natuursteen creëren een gevoel van rust en ontspanning. Zo wordt de eigen badkamer getransformeerd tot een natuurlijke wellnessoase. In deze badkamer is de duurzaamheid niet alleen terug te vinden in de 100% recyclebare KALDEWEI producten uit superieur geëmailleerd staal. Het bijzondere aan deze badkamer: ook de andere inrichtingsobjecten zijn volledig plasticvrij en daardoor goed voor het milieu.

 

 

CAYONOPLAN MULTISPACE

Ons douchevlak CAYONOPLAN MULTISPACE voldoet door ons superieur KALDEWEI geëmailleerd staal aan hoge, puristische designvereisten. Het bijzondere en unieke aan dit gelijkvloerse en voegenloze douchevlak: tot 60% van de oppervlakken kan conform de DIN CERTCO certificering als bewegingsvlak worden gebruikt. Dit is met name voor obstakelvrije toekomst- en minibadkamers een beslissend voordeel. Ons CAYONOPLAN MULTISPACE douchevlak is een highlight in iedere badkamer.

 

Cayonoplan Multispace

Puro Wandwastafel

Onze elegante, rechthoekige PURO wandwastafel is ontworpen door designer Anke Salomon. Zij liet zich hierbij inspireren door de beste designer ter wereld: de natuur. Dankzij het esthetische uiterlijk past deze wastafel bijzonder goed in deze met de natuur verbonden badkamer. De gereduceerde precieze randen van de wastafel zorgen voor een royaal bemeten binnenruimte. Ook dit KALDEWEI product valt op - net als al onze andere producten - door de unieke kenmerken van geëmailleerd staal. Het oppervlak is krasvast en onze wastafels zijn standaard voorzien van ons hygiënische pareleffect.

 

Puro Wandwastafel

Al meer dan 100 jaar transformeren wij bij KALDEWEI natuurlijke grondstoffen tot tijdloos duurzame en mooie producten. Aangezien KALDEWEI als traditioneel familiebedrijf in generaties denkt, hebben wij het thema duurzaamheid vast in ons DNA verankerd. Ons superieure KALDEWEI geëmailleerd staal is 100% recyclebaar en bestaat zelfs tot 20% uit hergebruikt staal. Hiermee vormt ons geëmailleerde staal het waarschijnlijk meest toekomstbestendige materiaal voor sanitairproducten en legt het de basis voor groen bouwen. Ook na de productie en in het transport is onze duurzame inzet terug te vinden. Milieubewust handelen stopt voor ons namelijk niet bij de levering. 

 

Meer over duurzaamheid

 

Meer informatie