(NL)
Planning
Droombadkamers
De designbadkamer

De design-
badkamer

Harmonieuze kleuren, geïnspireerd door de natuur. Hoogwaardige materialen, stijlvolle accessoires en opwindende accenten. Daarnaast badkamerobjecten uit hoogwaardig geëmailleerd staal. In deze droombadkamer klopt alles gewoon!

Naar de badkamerontwerper

Text:KALDEWEI
share

CAYONO DUO ligbad

Een warm bad, gecombineerd met een rustgevend uitzicht op het groen. Waar en hoe kunt u de dag mooier afsluiten? Duik onder in ons CAYONO DUO ligbad uit superieur geëmailleerd staal en laat u inspireren door de ruime binnenruimte, die veel plaats en ligcomfort biedt. Dankzij de in het midden gepositioneerde afvoer kunt u ook gemakkelijk baden met zijn tweeën. U kunt de ontspanning ook na het baden overigens eenvoudig bewaren – want dankzij ons onderhoudsvriendelijke materiaal is het reinigen kinderspel. 

 

Cayono Duo

Douchevlak CAYONOPLAN

's Ochtends voor een verfrissende start van de dag of 's avonds als een reinigende afsluiting na het werk, sport of recreatie – wanneer en hoe u ook doucht: de CAYONOPLAN is uw douche! U kunt kiezen uit tal van afmetingen, kleuren en oppervlakken en zo uw individuele wellnessoase creëren.

 

Cayonoplan

PURO wastafel

De PURO wastafel uit superieur geëmailleerd geëmailleerd staal vormt nog een highlight in deze badkamer. In combinatie met de designerlampen, de spiegel, de hoogwaardige armatuur en het contrastrijke wastafelmeubel wordt een prachtig stemmig totaalbeeld gecreëerd. De wastafel uit hygiënisch en duurzaam geëmailleerd staal overtuigt niet alleen door het unieke design, de PURO is ook praktisch in het dagelijkse gebruik. Dankzij het porievrije, geëmailleerde oppervlak krijgen ziektekiemen en bacteriën geen kans. 

 

Naar het materiaal geëmailleerd staal

Kleurvarianten

Ga voor kleur – juist bij het douchevlak zijn er opwindende designmogelijkheden. U kunt uw douchevlak optimaal aan uw vloer aanpassen of een geweldig contrast creëren. Met onze elegante kleuren uit de Coordinated Colours Collection is dat geen probleem. Licht als zand, grijs als leisteen en warm als de aarde – onze kleuren passen perfect bij het natuurlijke materiaal geëmailleerd staal. Want ze zijn geïnspireerd door de natuur.