(NL)
Planning
Droombadkamers
De Berlijnse oudbouw-badkamer
Droombadkamers

De Berlijnse oudbouw-badkamer

Laat u inspireren door onze badkamervoorbeelden en verzamel ideeën voor uw individuele droombadkamer.

Naar de badkamerontwerper

Text:KALDEWEI
share

Deze droombadkamer in een oude woning in Berlijn nodigt ons uit om te ontspannen door zijn warme, gedekte tinten. Het is het prachtige resultaat van een liefdevol tot in het kleinste detail ontworpen badkamer. De tegels op de vloer harmoniëren perfect met de donkere wandtegels, die op hun beurt een spannend contrast vormen met het douchevlak, het ligbad en de wastafel van KALDEWEI. Want met het gelijkvloerse douchevlak CAYONOPLAN, het ligbad CAYONO DUO en de PURO S wastafel ontstaat een perfect trio voor de badkamer. Eén materiaal, één tijdloze stijl – een perfecte match.

 

Douchevlak, ligbad en wastafel van KALDEWEI.
Het perfecte trio voor de badkamer.

Het ligbad PURO DUO transformeert de badkamer tot een individuele wellness-oase. Dankzij het heldere, puristische design voegt het ligbad zich perfect in het totaalbeeld in en is het desondanks de onbetwiste highlight in de ruimte. Het ligbad met zijn zacht afgeronde rugsteunen heeft veel ruimte binnenin en biedt zeer veel comfort. Ook voor gezamenlijk baden is meer dan voldoende ruimte. Maar een elegant design betekent absoluut geen gecompliceerd onderhoud. Onze badkameroplossingen zijn gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd staal en houden moeiteloos stand tegen de belastingen van alledag. Het materiaal is uiterst eenvoudig te reinigen, is krasvast, slagvast en bestand tegen chemicaliën. Voor kwaliteit waar u iedere dag opnieuw van kunt genieten. En die zeer lang meegaat.

 

Naar de PURO DUO  >

 

Meer over het materiaal  >

Met ons douchevlak CAYONOPLAN wordt de ochtenddouche een highlight. Het is een ware transformatiekunstenaar onder de douchevlakken. Met 22 verschillende afmetingen en 17 kleuren is er voor ieder badkamerdesign een passende oplossing. Een ruime keuze: wilt u het douchevlak qua kleur afstemmen op de vloer of wilt u zeer bewust een spannend licht-donker-contrast maken? Ook de installateur is blij: want net als al onze andere badkameroplossingen is de CAYONOPLAN eenvoudig te installeren. Naar keus kan het douchevlak op de tegelvloer of compleet gelijkvloers worden geïnstalleerd. Beide is mogelijk. Aan u de keus.
Kijk eens in onze productconfigurator en ontwerp uw eigen CAYONOPLAN.

CAYONOPLAN CONFIGUREREN  >

Sterdesigner Anke Salomon heeft met de PURO S opzetwastafel ons materiaal geëmailleerd staal in de allermooiste vorm gegoten. Deze wastafel overtuigt door zijn pure en ruime vorm. Het beste aan het designerstuk: het is compleet onderhoudsvriendelijk. Dankzij het pareleffect ziet u geen watersporen, het oppervlak blijft schoon. Evenals de douche en het ligbad is ook onze PURO S wastafel fantastisch eenvoudig te reinigen en meer dan geschikt voor het dagelijkse gebruik.
Ervaar hier meer over de materiaalvoordelen van geëmailleerd staal.

Naar de PURO S >

Er is geen perfect badkamerontwerp. Het verschilt per individu. Wij hebben voor iedere smaak en voor iedere ruimtelijke situatie de juiste oplossing paraat. Of het nu gaat om een kleine badkamer, de gastenbadkamer, een grote luxebadkamer of een langwerpige badkamer – met ligbaden, douchevlakken en wastafels uit geëmailleerd staal gaat u van start met het dreamteam voor uw individuele badkamer.

Wij begeleiden u op uw pad van inspiratie tot concrete planning. Neem een kijkje op onze site en gebruik onze praktische productconfigurator, vind een badkamershowroom bij u in de buurt met de showroom-zoeker of krijg informatie over de stimuleringsmogelijkheden. Wij wensen u veel plezier op weg naar uw droombadkamer. Als u meer begeleiding wenst: abonneer u op onze KALDEWEI newsletter. Wij zien ernaar uit!


Naar de newsletter  >
 

De Berlijnse oudbouw-badkamer