(NL)
Planning
Droombadkamers
Boho-badkamer

Boho-badkamer


Hoe maakt u van een kleine ruimte uw persoonlijke droombadkamer?

Lichte kleuren, verfijnde materialen, hoogwaardige producten en passende accessoires. Deze kleine badkamer in boho-stijl laat niets te wensen over.

Text:KALDEWEI
share

Cayonoplan Multispace

Met de CAYONOPLAN MULTISPACE staat niets een ontspannen douche meer in de weg. Het gelijkvloerse en naadloze douchevlak is onderscheiden met de Red Dot Award voor buitengewoon goed design en overtuigt ook in kleine badkamers met weinig ruimte. Deze badkamer laat zien hoe goed geëmailleerd staal zich laat combineren met een natuurlijke houten vloer. De CAYONOPLAN MULTISPACE is standaard uitgerust met het antislip oppervlak SECURE PLUS. 

PURO wandwastafel

De PURO wandwastafel biedt een elegante en tegelijkertijd ruimtebesparende oplossing voor uw wasgedeelte. In combinatie met de gouden armaturen komt het unieke KALDEWEI geëmailleerd staal in deze mooie badkamer perfect tot zijn recht. Het materiaal heeft een lange levensduur en is extreem robuust. Dankzij een oppervlak met pareleffect is de PURO wandwastafel uiterst hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Designer Anke Salomon heeft zich laten inspireren door de natuur en een tijdloze wastafel met een duidelijke vorm gecreëerd. De binnenruimte heeft royale afmetingen dankzij de gereduceerde precieze randen waardoor de PURO wastafel een echt ruimtewonder is in de kleine badkamer. 

 

Ontdek het nu

Obstakelvrij op het kleinste oppervlak

Met de CAYONOPLAN MULTISPACE is een obstakelvrij badkamerdesign mogelijk op slechts 4 vierkante meter! Deze badkamer voldoet aan de vereisten van een obstakelvrije badkamer volgens DIN 18040-2. De belangrijkste reden: de gelijkvloerse CAYONOPLAN MULTISPACE kan tot 60% in het bewegingsvlak van de badkamer worden ingepland. Hiermee is dit het eerste volgens DIN CERTCO gecertificeerde obstakelvrije douchevlak en de perfecte designoplossing voor een moderne badkamer zonder obstakels.

Al meer dan 100 jaar transformeren wij bij KALDEWEI natuurlijke grondstoffen tot tijdloos duurzame en mooie producten. Aangezien KALDEWEI als traditioneel familiebedrijf in generaties denkt, hebben wij het thema duurzaamheid vast in ons DNA verankerd. Ons superieure KALDEWEI geëmailleerd staal is 100% recyclebaar en bestaat zelfs tot 20% uit hergebruikt staal. Hiermee vormt ons geëmailleerde staal het waarschijnlijk meest toekomstbestendige materiaal voor sanitairproducten en legt het de basis voor groen bouwen. Ook na de productie en in het transport is onze duurzame inzet terug te vinden. Milieubewust handelen stopt voor ons namelijk niet bij de levering. 

 

MEER OVER DUURZAAMHEID

Meer informatie