(NL)
Planning
Droombadkamers
Black and White
Droombadkamers

Black and White


Laat u inspireren door onze badkamervoorbeelden en verzamel ideeën voor uw individuele droombadkamer.

Veel plezier bij het ontwerpen!

Text:KALDEWEI
share

Contrastrijk – deze badkamer is volledig in het thema „Black and White“ gehouden. De opvallende badkamer is ingericht met een lavazwarte SUPERPLAN PLUS, het CENTRO DUO ligbad en de CENTRO wastafel. De ronde vormen in de wastafel en in het ligbad vormen samen met de tegels in ruitpatroon op de vloer een krachtig totaalbeeld. Met hoogwaardige badkameroplossingen en een contrastrijke kleurstelling in zwart/wit is een unieke droombadkamer voor designliefhebbers ontstaan.

Wit en zwart – het ligbad CENTRO DUO 1 past met zijn omkleding optimaal in het kleurenpalet van deze badkamer. Ons ligbad straalt in deze hoek niet alleen dankzij het unieke design, maar ook dankzij een hoogwaardig materiaal: superieur geëmailleerd KALDEWEI staal.

Staal en glas voegen zich samen in superieur geëmailleerd KALDEWEI staal tot een onafscheidelijke combinatie en brengen hun respectievelijke materiaalvoordelen met zich mee. Staal is robuust en belastbaar en glas is bestand tegen chemische of thermische belastingen. De receptuur is door KALDEWEI zelf ontwikkeld. Voor langdurige kwaliteit waar u over 30 jaar nog dagelijks plezier aan beleeft.


Meer over KALDEWEI geëmailleerd staal

De luxueus vormgegeven CENTRO wandwastafel past uitstekend in het moderne badkamerdesign in zwart en wit. Met een royaal bemeten aflegvlak biedt de wastafel met veel ruimte voor individuele accessoires. Met zijn ronde binnenvorm en de ronde, geëmailleerde afvoerkap vormt hij het passende complement bij het gelijknamige ligbad. Ze vormen een „Perfect Match“. Dankzij het geïntegreerde pareleffect blijft de wastafel schoon en onderhoudsvriendelijk in de dagelijkse praktijk.

Hoogwaardig design, robuust en onderhoudsvriendelijk - de Centro wastafel brengt een aantal voordelen met zich mee. Alle wastafels van KALDEWEI zijn standaard uitgerust met de oppervlakbehandeling pareleffect. Met dit oppervlak parelt het water eenvoudig van de wastafel af en neemt daarbij vrijwel alle kalk- en vuildeeltjes mee. Zelfs opgedroogde watervlekken en kalkresten kunnen eenvoudig worden verwijderd. Net als bij onze wastafels heeft ook ons pareleffect een lange levensduur van 30 jaar.


Naar de CENTRO wandwastafel

 

Ook de vloer is in deze droombadkamer in een spannende mix van zwart en wit gehouden. Hier wordt bewust met verschillende materialen gespeeld om bijzondere accenten te creëren. Ons douchevlak SUPERPLAN PLUS in lavazwart integreert perfect in het ruimtedesign en zorgt voor bijzonder douchegenot. De ronde binnenvorm en de ronde, geëmailleerde afvoerkap worden ook in het douchevlak ingebed zodat deze perfect past bij het design van het ligbad en de wastafel. Het gelijkvloerse douchevlak benadrukt niet alleen het kleurdesign van deze badkamer, maar brengt ook verdere voordelen met zich mee. Want het doorlopende vlak uit geëmailleerd staal is een onderhoudsvriendelijk oppervlak zonder voegen waar bacteriën of vuil zich kunnen ophopen. Zo blijft het douchegenot ook na jaren nog net zo heerlijk als op de eerste dag.


Naar de SUPERPLAN PLUS

Een gelijkvloerse douche is voor de hele familie. Als gelijkvloers douchevlak zonder obstakels en randen biedt de Superplan Plus een eenvoudige instap in een welzijnsbevorderende douche. Voor slipvastheid en optimaal stacomfort zorgt de oppervlakbehandeling SECURE PLUS. Dit oppervlak is vrijwel onzichtbaar, maar heeft een merkbare antislipwerking. De volvlaks en duurzaam opgebrachte emaillering is te combineren met alle mattinten van de COORDINATED COLOURS COLLECTION. Voor schoonheid en veiligheid in de badkamer!


Meer over SECURE PLUS

Hoogwaardig design, robuustheid en duurzaam materiaal - slechts een aantal van de voordelen van het CENTRO ligbad. Een ligbad uit duurzaam materiaal? Met KALDEWEI producten uit geëmailleerd staal is dat werkelijkheid. Want voor ons superieur geëmailleerd KALDEWEI staal worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt. Bovendien kunnen onze producten na hun lange levenscyclus tot 100% worden gerecycled. Voor een langdurig badkamerontwerp met een goed gevoel.


Meer over het CENTRO ligbad

Meer informatie