(NL)
Planning
Droombadkamers
Badkamerdroom gelijkvloers
Droombadkamers

Badkamerdroom gelijkvloers


Laat u inspireren door onze badkamervoorbeelden en verzamel ideeën voor uw individuele droombadkamer.

Veel plezier bij het ontwerpen!

Text:KALDEWEI
share

Of u nu veel of weinig plaats tot uw beschikking hebt voor uw badkamer - het draait het altijd om twee factoren: functionaliteit en esthetiek. In deze droombadkamer is ook met beperkte ruimte een stijlvolle, ruime badkamer ontstaan dankzij een intelligente vormgeving. De donkergrijze vloer- en wandtegels vormen daarbij een mooi toneel voor ons gelijkvloerse douchevlak CONOFLAT en de CONO wandwastafel uit hoogwaardig geëmailleerd staal.

functionaliteit en esthetiek

 

Badkamerdroom gelijkvloers - het douchevlak CONOFLAT overtuigt door het extreem vlakke design, volledig zonder obstakels en randen, vrij van barrières. De geëmailleerde afvoerkap voegt zich hierbij naadloos in het tijdloze design in. Hier worden esthetiek, bewegingsvrijheid en optimaal stacomfort met elkaar gecombineerd. Voor een maximale douchebeleving! De gelijkvloerse douche laat de ruimte groter lijken en biedt tegelijkertijd een krachtig contrast met de antracietkleurige vloertegels in de ruimte.


Naar de CONOFLAT

Ruim en mooi Het elegante design van het CONOFLAT douchevlak vindt u terug in de CONO wandwastafel. Maar niet alleen qua uiterlijk is de waskom een aanwinst voor uw badkamer. Dankzij het aangenaam aanvoelende materiaal en de eenvoudige reiniging van het materiaal superieur geëmailleerd KALDEWEI staal wordt iedere dag in deze badkamer een waar genoegen. Heeft u kalkrijk water? Daarvoor is er het pareleffect. En dankzij het robuuste materiaal hoeft u niet bang te zijn wanneer u bijvoorbeeld de zeepdispenser laat vallen. Met een wastafel uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal beleeft u ook over 30 jaar nog plezier aan uw badkamer.


Naar de CONO wastafel

 

Alles staat of valt met een goede vormgeving. Met de juiste indeling en prioriteiten kan iedere badkamer een droombadkamer worden. Na het indelen van de ruimte volgt het design. Onze CONO serie overtuigt in deze badkamer met zijn harmonieus verlopende vormen. De perfect geïntegreerde geëmailleerde afvoer maakt het plaatje af. Mooie vormen hebben een positieve invloed op mensen. Zoals een rustgevend lied dat zacht en onopvallend op de achtergrond klinkt. Wanneer wij in onze droombadkamers omringd worden door elementen die ons in onze meest private momenten veiligheid en welbevinden laten ervaren is dat eenvoudig geweldig.

 

Meer informatie