(NL)
Planning
Droombadkamers

Droombadkamers

 

Ontwerp van de badkamer, moderne badkamer, mooie badkamers: badkamerideeën voor moderne badkamers


Een droombadkamer is een badkamer die u altijd gelukkig maakt. Echte droombadkamers zijn dus meer dan alleen maar mooie badkamers. Het zijn badkamers waarvan de elementen, de indeling en de functies optimaal zijn afgestemd op uw gewoontes en eisen. Aan de hand van de mooiste badkamervoorbeelden laten we u zien hoe u uw eigen badkamer modern en comfortabel vormgeeft. Individueel design speelt in de badkamer een steeds belangrijkere rol. Om aan de wensen en vooral de creativiteit van de eindklant te kunnen voldoen, heeft KALDEWEI in het afgelopen jaar zijn online-badkamerontwerper gelanceerd op de eigen website. Vanaf nu biedt deze ontwerptool een nog betere ontwerpservice en is hij uitgebreid met nuttige en spannende features.

 

START NU EN ONTWERP ONLINE

 

Ontdek droombadkamers

Ontdek hoe u uw badkamer zo kunt inrichten dat hij u elke dag gelukkig maakt – door modern badkamerdesign en geweldige badkamerideeën voor iedere smaak en iedere ruimte. Op onze badkamerfoto's ziet u prachtige voorbeeldbadkamers met als belangrijkste eigenschap dat ze realiseerbaar zijn!


Mooie badkamers - tips voor uw nieuwe droombadkamer


Gebruik van de ruimte: bij moderne badkamervormgeving wordt perfect gebruikgemaakt van de ruimte.


Grote tegels: grote tegels voor de wand en de vloer zijn uiterst modern en ze zijn met name optimaal geschikt voor grote badkamers.


Licht en kleur: met de juiste verlichting en kleur haalt u nog meer uit uw badkamer en creëert u een prachtige ambiance. Afhankelijk van de ruimte plaatst u de verlichting op het plafond of op de wand. In moderne droombadkamers vindt u vaak ook spannende accenten met licht in de gelijkvloerse douche. Onze tip: juist kleine badkamers hebben heel veel licht nodig.


Meubels: moderne badkamermeubels bieden voldoende opbergruimte. Belangrijk: kies uitsluitend meubels die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes. Normale meubels zijn hiervoor niet geschikt. De materialen van moderne badkamermeubels zijn bijzonder geschikt voor de badkamer.


De douche in de drempelloze badkamer: gelijkvloerse douches zijn een absolute must voor een moderne badkamer. Het tijdloze design garandeert dat ze ook over vele jaren nog hoogst actueel zijn.


Trendy hout: het gebruik van hout en andere natuurlijke materialen in de badkamer creëert stijl en het is helemaal 'hot’. Het materiaal moet echter wel speciaal zijn bewerkt voor gebruik in de badkamer zodat het bestand is tegen de hoge luchtvochtigheid.


Tegels: voor de vloer en de wand zijn tegels in de badkamer optimaal geschikt. Als vloerbedekking in de gelijkvloerse douche zijn tegels echter geen alternatief voor een modern douchevlak, zowel qua design als hygiëne en duurzaamheid.


Luxe: een kleine badkamer kan geen luxebadkamer zijn? Integendeel. Door te kiezen voor de juiste inrichting creëert u zelfs in kleine badkamers een elegante stijl en perfect comfort. Het hoeft niet altijd meteen een vrijstaand ligbad te zijn. Het komt alleen aan op de juiste vormgeving in de badkamer.


Stijl: kies voor uw badkamer voor waskommen, wc, ligbad en douche in hetzelfde design en voor armaturen van dezelfde serie. Zo krijgt uw badkamer een stijlvolle, uniforme ambiance.

Droombadkamers


Welke wens u ook heeft voor uw badkamer, een drempelloze badkamer, met of zonder ligbad, met grote of kleine douche, vrijstaand ligbad, met kleine wasbekkens, grote wastafel of dubbele wastafel, opvallende verlichting of indirecte verlichting, wellnessoase met heel veel luxe, bijvoorbeeld een bidet of eenvoudig gastentoilet voor een kleine badkamer, extravagante armaturen, veel of bescheiden kleur, voor grote of kleine badkamers, met veel of weinig plaats voor badkamermeubels, functioneel in het Smart Home of toch de klassieke badkamer: KALDEWEI biedt een grote keus aan douches, waskommen en ligbaden voor uw moderne badkamer. Met de juiste vormgeving geïnspireerd door onze moderne badkamerideeën maakt u uw nieuwe badkamer tot de meest gewaardeerde ruimte in huis.


Luchtig licht, geïnspireerd door aardetinten of weelderig, er zijn duizenden mogelijkheden om uw droombadkamer vorm te geven. Afhankelijk van de grootte van de ruimte of kleurenvoorkeur is geen enkele badkamer gelijk. En dat is prima. Doe ideeën op, laat de badkamertrends op u inwerken en verzamel ideeën voor uw eigen badkamer. Of het nu gaat om badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer: met behulp van onze galerij ontwerpt u uw badkamer volledig persoonlijk en individueel en laat u uw droom bewaarheid worden!


Wist u dit al? Wat betekent modern eigenlijk?
Het begrip modern is minder oppervlakkig dan u misschien denkt. Met modern bedoelen we iets dat overeenkomt met de laatste stand van zaken. Modern heeft in de badkamer met name dus niet alleen betrekking op stijl, design en uiterlijk, maar ook op de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en functionaliteit. Een moderne badkamer is dus niet alleen maar trendy. U kunt er ook op vertrouwen dat uw producten geen gebruikmaken van verouderde techniek. Modern is dus de beste basis om uw toekomstbestendige badkamer te ontwerpen en in te richten.