(NL)
Pers
Actueel
Detail
KALDEWEI SUPERPLAN ZERO – Een douchevloer-meesterwerk uit geëmailleerd staal

KALDEWEI SUPERPLAN ZERO – Een douchevloer-meesterwerk uit geëmailleerd staal

KALDEWEI, Ahlen, september 2021 – Het nieuwste product van KALDEWEI, de SUPERPLAN ZERO, heeft de potentie om een blockbuster in de badkamer te worden. Het geëmailleerde douchevlak werd ontworpen door de Berlijnse designer Werner Aisslinger en overtuigt door bescheidenheid met veel oog voor detail en comfortabele en duurzame eigenschappen. De esthetisch vormgegeven vloer heeft een elegante lijnvoering en is een highlight in iedere badkamer. 

Superplan Zero is een productnaam met een achtergrond: KALDEWEI heeft zijn douchevloer consequent afgestemd op de wens van de klant en deze vertaald in een nieuw product. Het douchevlak wordt gelijkvloers met de badkamervloer ingebouwd en maakt dankzij de zeer smalle randen een direct aansluitende betegeling mogelijk met vrijwel onzichtbare voegen. De afvoer is zo dicht bij de wand geplaatst dat comfortabel staan en veilig bewegen op de Superplan Zero is gegarandeerd. De nieuwe douchevloer wordt gekenmerkt door de elegantie en precieze lijnvoering en is vanaf drie zijden drempelloos te betreden. 

De basis wordt gevormd door duurzaam, tot 100% recyclebaar geëmailleerd staal met een zeer lange levensduur. Het hoogwaardige glasoppervlak, dat door een speciaal proces op het staal wordt aangebracht, zorgt voor een luxe uitstraling. KALDEWEI is de enige fabrikant van geëmailleerd staal die het email, de grondstof voor de glaslaag, volgens een geheim recept zelf produceert. De kwaliteit en de levensduur van deze oppervlakken zijn legendarisch. 

Meer dan 50 verschillende afmetingen van 70 tot 180 centimeter, tal van oppervlakvariaties en een breed kleurenspectrum maken de Superplan extra aantrekkelijk. Of het nu een grote of een kleinere badkamer betreft, opdrachtgevers, ontwerpers en installateurs hebben alle flexibiliteit. Naar wens is de douchevloer met de vrijwel onzichtbare, antislip oppervlakbehandeling Secure Plus verkrijgbaar. Uiteraard is de Superplan Zero 100 procent compatibel met de bewezen afdichtsets, montagesystemen en afvoergarnituren van KALDEWEI.  

Choreografie van precisie en elegantie
Voor de introductie van de Superplan Zero heeft de bekende muzikant en fotograaf Bryan Adams de nieuwe douchevloer met passie en perfectie indrukwekkend in beeld gebracht. In zes motieven, die de fantasie prikkelen, worden de esthetische, krachtige bewegingen van balletdansers op een „bühne“ uit superieur geëmailleerd staal vastgelegd. Hierdoor wordt de zinnelijke zorgeloosheid van het douchemoment naar de voorgrond gehaald. 

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld. 

Tekst
docx  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  8 MB

1 MB

KALDEWEI SUPERPLAN ZERO

1_KALDEWEI_Superplan_Zero_Detail1.jpg


2 MB

KALDEWEI SUPERPLAN ZERO

2_KALDEWEI_Superplan_Zero_Detail2.jpg


2 MB

KALDEWEI SUPERPLAN ZERO

3_KALDEWEI_Superplan_Zero_Detail3.jpg


3 MB

KALDEWEI SUPERPLAN ZERO

4_KALDEWEI_Superplan_Zero_Milieu.jpg