(NL)
Pers
Actueel
Detail
KALDEWEI neemt zijn intrek aan het Comomeer - Studio Reveria richt de luxebadkamers van de Villa della Quercia in met de Meisterstücken Classic Duo Oval

KALDEWEI neemt zijn intrek aan het Comomeer - Studio Reveria richt de luxebadkamers van de Villa della Quercia in met de Meisterstücken Classic Duo Oval

KALDEWEI, Ahlen, november 2021 – KALDEWEI zet al lange tijd met zijn duurzame producten uit recyclebaar geëmailleerd staal ook in het hotelwezen maatstaven op het gebied van materiaal en design. Dat blijkt ook uit het jongste project aan het Comomeer in het Mandarin Oriental. De uit Milaan afkomstige design- en architectuurspecialisten van studio Reveria hebben de badkamers van de Villa della Quercia ingericht met de vrijstaande ligbaden van de Meisterstück-serie Classic Duo Oval. De villa is één van de negen gebouwen van het 5-sterren- luxehotel in het Noord-Italiaanse Como.

De villa is genoemd naar de eiken die groeien in de eeuwenoude botanische tuin van het resort. De renovatie in de binnenruimtes van de villa, die tot de grootste van het resort behoort, is pas onlangs voltooid. Bij de verbouwing legden Laura Delfina Sari en Diego Paccagnella, de oprichters van studio Reveria, de nadruk op een creatieve benadering waarbij historische met contemporaine elementen worden gecombineerd. Het architectenbureau uit Milaan had als doel de betovering van de natuur, die wordt uitgestraald door het grote park, naar de binnenruimte te transporteren en deze te combineren met een geraffineerde Italiaanse stijl. Zorgvuldig geselecteerde ornamenten en antieke voorwerpen zorgen bovendien voor een vleugje Oriënt.

Het resultaat levert niet alleen een luxueus aandoende flair: elegante ambiance wordt gekenmerkt door natuurlijke kleuren en elegante vormen en nodigt uit tot een uitgebreid verblijf. Het sfeertimbre wordt voortgezet in de badkamers die uitnodigen tot ontspannen en waarvan de bijzondere charme ligt in de waardevolle oppervlakken en marmeren panelen. Het hart van de badkamers wordt gevormd door de ligbaden Meisterstück Classic Duo Oval van KALDEWEI uit kwaliteitsvol, recyclebaar geëmailleerd staal. Studio Reveria heeft met name vanwege het elegante design en de uiterst hoge kwaliteit en duurzaamheid gekozen voor de Meisterstück-modellen van KALDEWEI. De premium-badkamerfabrikant wordt ook in de design- en architectuurbranche ten zuiden van de Alpen steeds meer gezien als een pionier op het vlak van milieubescherming en duurzaamheid.

Het klassiek vormgegeven vrijstaande ligbad Meisterstück Classic Duo Oval combineert tijdloze elegantie met een absoluut modern design. Wat het superieur geëmailleerd KALDEWEI staal zo perfect maakt voor de vastgoedbranche zijn de bijzondere materiaaleigenschappen, omdat het aangenaam aanvoelt, een lange levensduur heeft en onderhoudsarm is. Bovendien valt de Meisterstück Classic Duo Oval op door de naadloze panelen. Het harmonieuze samenspel tussen de zachte, ovale contouren, de conische buitenvorm en de smalle rand zorgen voor een elegant uiterlijk. Dankzij de comfortabele rugleuningen staat niets een ontspannen bad meer in de weg - alleen of met zijn tweeën. Als extra kan het vrijstaande ligbad worden voorzien van een onderhoudsvriendelijk oppervlak om aan de praktische en hygiënische eisen van de hotelbranche te voldoen.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  444 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  45 MB

20 MB

Studio Reveria heeft de badkamers van de Villa della Quercia, een nieuw gebouw van het exclusieve Mandarin Oriental aan het Comomeer, ingericht met de ligbaden Meisterstück Classic Duo Oval van KALDEWEI. Bij de gehele renovatie stond de stijlvolle combinatie van historische en contemporaine elementen op de voorgrond. @ Mandarin Oriental, Comomeer.

1_KALDEWEI_Mandarin_Oriental_Lago_di_Como.jpg


12 MB

14 MB

De Meisterstück-modellen Classic Duo Oval van KALDEWEI uit recyclebaar geëmailleerd staal maken de badkamers van de Villa della Quercia tot echte welnessoases. Het klassiek vormgegeven vrijstaande ligbad combineert tijdloze elegantie met een absoluut modern design. Wat het superieur geëmailleerd KALDEWEI staal zo perfect maakt voor de vastgoedbranche zijn de bijzondere materiaaleigenschappen, omdat het aangenaam aanvoelt, een lange levensduur heeft en onderhoudsarm is. Bovendien valt de Meisterstück Classic Duo Oval op door de naadloze panelen. Als extra kan het vrijstaande ligbad worden voorzien van een onderhoudsvriendelijk oppervlak om aan de praktische en hygiënische eisen van de hotelbranche te voldoen.

Source: FTfoto | www.ftfoto.it  |  3_KALDEWEI_Mandarin_Oriental_Lago_di_Como_Bathroom_Premier_Suite.jpg