(NL)
Pers
Actueel
Detail
KALDEWEI breidt Meisterstücke Collection uit

KALDEWEI breidt Meisterstücke Collection uit

Ahlen, maart 2016. – Na de succesvolle marktintroductie van de vrijstaande ligbaden met volledig geëmailleerde bekleding onder de naam Meisterstücke Collection vervult KALDEWEI de veelvuldig geuite wens naar productuitbreiding in het segment hoek- en wandmontage: De ligbaden Meisterstück Centro en Meisterstück Conoduo zijn nu ook leverbaar in varianten met twee- en driezijdige volledig geëmailleerde bekleding. KALDEWEI biedt nu dus compleet geëmailleerde oplossingen voor iedere inbouwsituatie.

Door deze consequente doorontwikkeling van zijn premiumassortiment opent KALDEWEI nieuwe mogelijkheden voor een ambitieuze badkamerinrichting: De KALDEWEI Meisterstücke Centro Duo en Conoduo met twee- en driezijdige bekleding overtuigen door hun uniforme, naadloze materialiteit van kostbaar, resistent en speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal – als hoekoplossing of bij voorwandinstallatie. De nieuwe KALDEWEI ligbadmodellen met volledig geëmailleerde bekleding excelleren bovendien door hun bijzonder eenvoudige inbouw: De afvoergarnituur van de baden is af-fabriek voorgemonteerd en installatie van een drager of onderstel is niet nodig. Verder vervalt dankzij de geëmailleerde bekleding het betegelen van het badlichaam - dat bespaart tijd en geld.

Flexibiliteit met designambitie - tot in de kleinste details
Het Meisterstück Centro Duo en het Meisterstück Conoduo onderscheiden zich door een puristische vormentaal, waarvan de tijdloze elegantie door een geëmailleerd afvoerdeksel en een decent uitgevoerde overloop smaakvol wordt afgerond. Beide ligbadmodellen zijn als linkse en rechts uitvoering leverbaar en seriematig uitgerust met het KALDEWEI pareleffect, dat bijzonder snel en gemakkelijk reinigen mogelijk maakt. Dankzij hun moderne verschijningsbeeld, het rijk gevarieerde modellenaanbod en de excellente materiaaleigenschappen van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal vormen de Meisterstücke met twee- en driezijdige bekledingen de ideale oplossing voor een individuele en hoogwaardige badkamerinrichting en bij uitstek geschikt voor klanten met hoge eisen aan design en materialiteit.

Naast de Meisterstücke voor wand- en hoekinbouw omvat de veelzijdige productportefeuille van KALDEWEI sinds 2014 ook Meisterstück ligbaden in een vrijstaande variant. Deze volledig geëmailleerde modellen zijn gepredestineerd voor een vrijstaande opstelling in de ruimte.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR Meisterstuecke NL
doc  |  3 MB
5 KALDEWEI Meisterstuecke
zip  |  13 MB
DIN A4
3 MB

Afgebeeld: Meisterstück Centro Duo met tweezijdige bekleding en elektronische armatuur Comfort Select. Speciaal voor hoekinbouw biedt KALDEWEI het ligbad Meisterstück Centro Duo met naadloos geëmailleerde bekleding aan twee zijden.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Meisterstueck_Centro_Duo.jpg

DIN A4
4 MB

Afgebeeld: Meisterstück Centro Duo met tweezijdige bekleding en Comfort Select, wastafels Centro. De nieuwe KALDEWEI Meisterstücke met tweezijdige bekleding zijn bij uitstek geschikt voor badkamers, waarin geen plaats is voor vrijstaande ligbaden, maar toch met volledig geëmailleerde ligbaden ingericht moeten worden.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Meisterstueck_Centro_Duo.jpg

DIN A4
3 MB

Afgebeeld: Meisterstück Conoduo met driezijdige bekleding. Met driezijdige volledig geëmailleerde bekleding zijn de KALDEWEI Meisterstücke een perfecte oplossing bij voorwandinstallatie.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Meisterstueck_Conoduo.jpg

DIN A4
4 MB

Afgebeeld: Meisterstück Conoduo met driezijdige bekleding, wastafels Cono en douchevlak Conoflat. De Meisterstücke met twee- en driezijdige volledig geëmailleerde bekleding overtuigen door een bijzonder eenvoudige installatieprocedure en de uniforme, naadloze materialiteit in de gehele badruimte.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Meisterstueck_Conoduo.jpg