(NL)
Pers
Actueel
Detail
De badkamer met glam-factor: de luxueuze woontrend

De badkamer met glam-factor: de luxueuze woontrend

KALDEWEI, Ahlen, oktober 2019. – Moderne glamour – de stijl in het kort: Modern Glam is de kunst van het onverwachte. Een combinatie van purisme met luxueuze elementen, waarbij reflecterende materialen en metaalaccenten glans in de ruimte brengen. Glans is hiermee de kwintessens van glamour. De premiumfabrikant KALDEWEI geeft met zijn badkameroplossingen een nieuwe definitie van deze op luxe gerichte woontrend. Hierbij zijn de objecten uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal de eigenlijke ster in de badkamer met glam-factor. De glanzende, uiterst gladde oppervlakken van de mooi vormgegeven ligbaden, wastafels en gelijkvloerse douches van KALDEWEI zorgen voor een dagelijkse portie luxe in de badkamer. Details, zoals bijvoorbeeld de elegante designstrip in goud voor bepaalde geëmailleerde douchevlakken, versterken de glam-factor.

Spot on: mondaine sferen door kleuren en verlichtingsschema's
Baroktapijten met Louis-XIV-patroon, kroonluchters en overdadige tapijten – alles wat doet denken aan de pracht en praal van vroegere tijden herinnert is perfect voor de badkamer met glam-factor. De badkameroplossingen in alpinewit steken zeer mooi af tegen donkere wandkleuren en tapijten.
Ligbaden, douches en wastafels in de elegante mattinten van de KALDEWEI Coordinated Colours Collection laten zich echter ook even goed harmonieus inpassen in de badkameromgeving om met spotlights vakkundig te worden uitgelicht. Zo ontstaat een mondaine sfeer als in een koninklijk paleis, zonder de relatie met de actualiteit te verliezen. Een pas de deux van een hoogwaardige KALDEWEI badkameroplossing en luxueuze inrichting; nieuw bewijs voor het innovatieve leiderschap van KALDEWEI en de hoge eisen van het merk.

Vrijstaande Meisterstücke voor individuele luxe
De ultieme highlight in de badkamer is een vrijstaand ligbad uit de Meisterstücke-collectie. Met een naadloze ommanteling en het als uit één stuk gegoten elegante geëmailleerde staal brengt dit KALDEWEI ligbad een bijzondere glans en individuele luxe in de badkamer. Voor het design van de Meisterstücke zijn gerenommeerde designers verantwoordelijk, zoals Arik Levy of Anke Salomon.

Luxe-statement: materialen voor de eeuwigheid
Qua kleur afgestemd op de vloer en tegels, in harmonie met andere hoogwaardige materialen in de badkamer zoals hout en natuursteen of met duidelijke kleurcontrasten vakkundig geplaatst: de KALDEWEI badkameroplossingen zijn een duidelijke luxe-statement. Natuurlijke lichtreflecties door spiegelende vlakken en glans brengen het bijzondere aspect van het materiaal naar voren. Pure glam, die door nog wordt versterkt door accentuerende lichtbronnen en andere superieure materialen in de badkamer, zoals marmer.

Goud of zilver: pure glamour met metaalaccenten
Niets zorgt voor meer stijl dan metaalaccenten in Modern Glam. Kleuren zoals zilver of goud brengen zelfs in kleine badkamer een bepaalde glamour-factor. Helemaal nieuw zijn de elegante designstrips van de KALDEWEI douchevlakken Nexsys waarmee metalen accenten in de badkamer kunnen worden geïntroduceerd. Naast glanzend roestvrij staal zijn uiterst glanzend goud en geborsteld roodgoud geliefde oppervlakkleuren voor de designstrips van de exclusieve geëmailleerde KALDEWEI douchevlakken in de badkamer in Modern Glam.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  959 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  38 MB
6_1_Kaldewei_Glam_factor_colour

3 MB

Afgebeeld product: Vrijstaand KALDEWEI ligbad Ellipso Duo Oval in zwart.

6_1_KALDEWEI_Glam_factor_colour

6_2_Kaldewei_Freestanding_Meisterstuecke
< DIN A4
2 MB

Afgebeelde producten: KALDEWEI wastafel Meisterstück Emerso en ligbad Meisterstück Emerso van Arik Levy.

Source: © KALDEWEI  |  6_2_KALDEWEI_Freestanding_Meisterstuecke

6_3_Kaldewei_Glam_factor_material

31 MB

Afgebeelde producten: KALDEWEI wastafels Meisterstück Emerso van Arik Levy.

6_3_KALDEWEI_Glam_factor_material

6_4_Kaldewei_Metallic_accents

1 MB

Afgebeeld product: KALDEWEI Nexsys in lavazwart mat met designstrip in glanzend goud.

6_4_KALDEWEI_Metallic_accents

6_5_Kaldewei_Lighting_staging
< DIN A4
2 MB

Afgebeeld product: Vrijstaand KALDEWEI ligbad Ellipso Duo Oval in de kleur alpinewit.

Source: © KALDEWEI  |  6_5_KALDEWEI_Lighting_staging