(NL)
Pers
Actueel
Detail

e15-KALDEWEI Collection

KALDEWEI, Ahlen/Milaan, april 2024. - e15 en KALDEWEI presenteren een nieuwe collectie badkamermeubels en -accessoires. De producten werden door de industrieel designer Stefan Diez uit München ontworpen en door e15 voor het Duitse premiummerk KALDEWEI ontwikkeld en geproduceerd. Diez werkt voor zowel KALDEWEI als voor e15.

De meubels van de nieuwe collectie zijn gemaakt uit massief Europees eikenhout. Hocker en bank, een voetenplank en een badplank uit geolied eiken vervullen verschillende functies. Ze worden aangevuld met accessoires uit zacht, waterafstotend leder. Praktisch en slim kunnen de zak en een handdoekriem magnetisch aan de badrand worden bevestigd. De warme en natuurlijke oppervlakken van de e15 KALDEWEI Collection vormen een aanvulling op de iconische KALDEWEI-producten uit geglazuurd titaniumstaal, die in een uniek kleurenpalet worden aangeboden.

Nieuwe e15 KALDEWEI Collection uit de pen van Stefan Diez

De samenwerking is gebaseerd op gemeenschappelijke waarden en de unieke designcompetentie van de deelnemende partners. KALDEWEI is een gerenommeerd Duits premiummerk met meer dan 100 jaar ervaring bij het ontwerp en de veredeling van iconische badkamerproducten uit geglazuurd titaniumstaal. e15 is een vooraanstaand Europees interieurdesignmerk dat sterk verankerd in de disciplines architectuur en design een nieuwe Duitse esthetiek creëert. De beide fabrikanten zijn naast hun uitgesproken passie voor duurzame materialen en producten verbonden door de samenwerking met de Duitse designer Stefan Diez. Deze maakte reeds naam door zijn „10 stellingen voor goed design“ en hij is verantwoordelijk voor het creatief ontwerp van de gepresenteerde e15 für KALDEWEI meubels en accessoires, en voor de badkamerproducten van KALDEWEI.

"KALDEWEI is een opvallend merk met indrukwekkende productiemethoden en heel veel ervaring. e15 deelt vele waarden met KALDEWEI. De beide ondernemingen staan voor progressief design, hoogwaardige materialen en duurzame productie. Daarom was het een natuurlijke stap om een gezamenlijke collectie te ontwikkelen." Philipp Mainzer, e15

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  247 MB
Tekst
docx  |  140 KB

68 KB

Fotobron: KALDEWEI-e15

Logo_KALDEWEI_e15


778 KB

Fotobron: KALDEWEI-e15

BRIDGE.jpg


13 MB

Fotobron: KALDEWEI-e15

STOOL_1_1_.jpg


11 MB

Fotobron: KALDEWEI-e15

STOOL_2.jpg


864 KB

Fotobron: KALDEWEI-e15

01_e15_KALDEWEI.jpg


11 MB

Fotobron: KALDEWEI-e15

LOOP.jpg