(NL)
Pers
Actueel
Detail

e15-KALDEWEI producten

EK01 STOOL

HOCKER / STOOL DESIGN: STEFAN DIEZ, 2023

EK01 STOOL Met de focus op duidelijke geometrische vormen en ambachtelijke details laat de STOOL zich inspireren door traditionele houtbouw, om zit- en aflegcomfort te bieden voor de badkamer en in andere woonruimtes. Speels en evenwichtig geometrisch komen twee schuinstaande poten boven in een verbindend element samen en vormen zo een karakteristieke vorm die een uniform element in de totale collectie creëert. De STOOL is verkrijgbaar in twee verschillende hoogten en wordt met de hand vervaardigd door een gespecialiseerde werkplaats in Duitsland uit massief Europees eiken.

EK02 BENCH

BANK / BENCH DESIGN: STEFAN DIEZ, 2023

EK02 BENCH BENCH wordt gekenmerkt door de markante vorm en verenigt traditionele houtbouw en duidelijke vormen waardoor een royaal zit- en aflegvlak wordt geboden. Speels en evenwichtig geometrisch komen twee schuinstaande poten boven in een verbindend element samen en vormen zo een karakteristieke vorm die een uniform element in de totale collectie creëert. Vrijstaand of langs een wand geplaatst biedt de BENCH rust- en opbergruimte voor de badkamer, en is ook geschikt voor andere ruimtes in huis. De BENCH wordt met de hand vervaardigd in een gespecialiseerde werkplaats in Duitsland uit massief Europees eiken.

EK03 TRIPOD

HANDDOEKHOUDER / TOWEL RACK DESIGN: STEFAN DIEZ, 2023

EK03 TRIPOD Veelzijdigheid en dynamiek kenmerken de handdoekhouder TRIPOD, die door zijn vorm fascinerende perspectieven biedt. Vrijstaand of langs een wand geplaatst biedt de driehoekige basis stabiliteit en dient hij als aflegvlak voor handdoeken van verschillende grootte. De TRIPOD wordt in een gespecialiseerde werkplaats in Duitsland met de hand vervaardigd uit Europees eiken.

EK04 BRIDGE

BADPLANK / BATHTUB BRIDGE DESIGN: STEFAN DIEZ, 2023

EK04 BRIDGE Als speelse en onzichtbare begeleider bij het baden valt de BRIDGE op door een cirkelvormige uitsnede en maakt zo eenvoudig onderhoud mogelijk, evenals het bewaren van een handdoek binnen handbereik. Door het gebruik van geëmailleerd staal bij alle KALDEWEI-producten kan met behulp van een discreet ingebouwde magneet de BRIDGE worden gepositioneerd. De BRIDGE wordt met de hand vervaardigd uit massief Europees eiken in een gespecialiseerde werkplaats en biedt een warme en functionele oplossing voor een ontspannen badervaring

EK05 BASE

VOETENPLANK / FOOT BOARD DESIGN: STEFAN DIEZ

EK05 BASE De voetenplank BASE is een goed geproportioneerd en doelmatig ontwerp, waarmee warmte in de badkamer wordt gebracht. Met een indrukwekkende materiaalsterkte en traditionele verbindingsdetails geeft de BASE de badervaring een kader en vormt het een esthetische aanvulling voor de badkamer. De lange zwaluwstaartverbindingsconstructie zorgt ervoor dat de voetenplank boven de vloer zweeft, waardoor luchtcirculatie en een betere droging van het hout wordt mogelijk gemaakt. De BASE wordt door een gespecialiseerde werkplaats in Duitsland met de hand vervaardigd uit Europees eiken.

EK06 POCKET

TAS / POUCH DESIGN: STEFAN DIEZ, 2023

EK06 POCKET De POCKET wordt vervaardigd uit zacht echt leer en is een speelse en royale tas die met een waterafstotend oppervlak is behandeld en is voorzien van een onzichtbare magneet. Daarom kan de POCKET eenvoudigweg direct op de geëmailleerde stalen ligbaden en waskommen van KALDEWEI worden aangebracht. Het duurzaam gelooide leder is afkomstig van Sorensen en is verkrijgbaar in de kleuren Ecru en Elephant.

EK07 LOOP

HANDDOEKRIEM / TOWEL STRAP DESIGN: STEFAN DIEZ, 2023

EK07 LOOP De slimme en praktische LOOP is een zachte lederen riem, die een opgerolde handdoek op zijn plaats houdt. Als flexibel hoofddeel biedt de LOOP comfort en kan hij direct op de geëmailleerde stalen ligbaden van KALDEWEI worden aangebracht met behulp van een onzichtbare magneet. Het duurzaam gelooide leder is afkomstig van Sorensen en is verkrijgbaar in de kleuren Ecru en Elephant.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  7 MB
Tekst
docx  |  3 MB

2 MB

Fotobron: KALDEWEI-e15

08_TRIPOD.jpg


2 MB

Fotobron: KALDEWEI-e15

09_BASE.jpg


867 KB

Fotobron: KALDEWEI-e15

10_BENCH.jpg


732 KB

Fotobron: KALDEWEI-e15

11_LOOP.jpg


871 KB

Fotobron: KALDEWEI-e15

12_POCKET.jpg


482 KB

Fotobron: KALDEWEI-e15

13_STOOL_1.jpg


696 KB

Fotobron: KALDEWEI-e15

14_BRIDGE.jpg


778 KB

Fotobron: KALDEWEI-e15

BRIDGE.jpg