(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI begint in 2024 met wastafeloffensief – Nieuwe designs en nog meer formaten garanderen de perfecte wastafeloplossing voor particuliere klanten, hotels en de projectontwikkeling

KALDEWEI, Ahlen, januari 2024 – Bij KALDEWEI bestaat er geen stilstand. Dat toont in het bijzonder de blik op het steeds groeiende, zich verder ontwikkelende assortiment. Ook in 2024 mag hier het een en ander worden verwacht: De specialist voor badkameroplossingen zonder kunststof begint in het nieuwe jaar meteen met een schitterend wastafeloffensief. Edele schalen en praktische inbouwwastafels in 13 kleuren vullen vanaf heden het programma van KALDEWEI aan uit recyclebaar geëmailleerd staal. De nieuwe wastafeloplossingen zijn strikt gericht op de klantenbehoeften en spreken zowel particuliere opdrachtgevers als commerciële klanten uit de hotellerie of de klassieke projectontwikkeling aan.

Een echte highlight in de badkamer belooft de nieuwe wasschaal KALDEWEI Avellino te worden. Het filigreine materiaal in combinatie met het slanke silhouet verleent hem een uitstraling van elegantie en lichtheid. Edel geëmailleerd staal laat de KALDEWEI Avellino in 13 verschillende kleuren stralen en zorgt bovendien voor hygiëne en comfort op het waspunt. De wasschaal zonder kunststof is in drie formaten verkrijgbaar en overtuigt door een bijzonder lange levensduur evenals het 100% recyclebare vermogen. Zo past deze perfect in particuliere badkamers of exclusieve hotelbadkamers die van kunststof afzien en hun ecologische voetafdruk willen minimaliseren.

Nieuwe serie voor de projectontwikkeling

De nieuwe inbouwwastafels KALDEWEI Object R en KALDEWEI Object Q zijn de eerste keuze voor besluitvormers in de projectontwikkeling of in de hotellerie. Zijn robuuste oppervlak van geëmailleerd staal met een lange levensduur maakt de Object-wastafelserie tot de betrouwbare must-have in de moderne gastenbadkamer of in veel bezochte, openbare sanitaire ruimtes. Twee designlijnen zorgen voor een flexibele vormgevingsmogelijkheid: de ronde "Object R" onderscheidt zich door een zacht, eerder vrouwelijk lijnenspel, terwijl bij de rechthoekige "Object Q" zijn klassieke karakter tot zijn recht komt. Dankzij zijn inbouwrand rondom kan de serie zeer eenvoudig worden geïnstalleerd en straalt ook met verschillende consolematerialen en -oppervlakken een gevoel van harmonie en evenwichtigheid uit.

Meer vrijheden bij de vormgeving van hoogwaardige waspunten bieden de beproefde schalen Miena en Nueva die vanaf heden telkens in een aanvullend formaat verkrijgbaar zijn. Daarmee kunnen opdrachtgevers en projectleiders uit nog meer modellen wastafels van KALDEWEI kiezen.

Niet alleen voor wat betreft de kwaliteit en houdbaarheid maakt men bij de wastafels van KALDEWEI geëmailleerd staal een veilige keuze. Ook bij het onderwerp duurzaamheid overtuigen deze over de gehele linie, omdat het materiaal - een verbinding van staal en glas – zonder kunststof is, uit natuurlijke grondstoffen wordt geproduceerd en aan het einde van een lang leven voor 100% weer kan worden toegevoerd aan de materiaalcyclus.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  50 MB
Tekst
docx  |  559 KB

4 MB

Fotobron: KALDEWEI

01_KALDEWEI_Avellino


4 MB

Fotobron: KALDEWEI

02_KALDEWEI_Avellino


5 MB

Fotobron: KALDEWEI

03_KALDEWEI_Avellino_Schwarz


5 MB

Fotobron: KALDEWEI

04_KALDEWEI_Avellino_Alpinweiß_matt


5 MB

Fotobron: KALDEWEI

05_KALDEWEI_Avellino_Schwarz_matt


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

06_KALDEWEI_Avellino_CoolGrey30


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

07_KALDEWEI_Avellino_CoolGrey70


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

08_KALDEWEI_Avellino_CoolGrey90


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

09_KALDEWEI_Avellino_WarmBeige20


4 MB

Fotobron: KALDEWEI

10_KALDEWEI_ObjectQ


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

11_KALDEWEI_ObjectQ


4 MB

Fotobron: KALDEWEI

12_KALDEWEI_ObjectR


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

13_KALDEWEI_ObjectR