(NL)
Pers
Actueel
Detail

In Glam We Trust. Invisible Grip van KALDEWEI maakt indruk door perfect veilig kunnen staan en hoogwaardige glans voor zorgeloos genot in de badkamer

KALDEWEI, Ahlen, augustus 2023. – Met Invisible Grip brengt KALDEWEI een fascinerende combinatie van veiligheid en esthetiek in de badkamer. De nieuwe oppervlakbehandeling voor moderne douchevlakken en ligbaden uit geëmailleerd staal zorgt voor optimaal veilig kunnen staan, zonder de luxueuze esthetiek en gevoel of de hygiënische eigenschappen nadelig te beïnvloeden. De innovatie uit de duurzaam opgezette Luxstainability®-wereld van KALDEWEI is de oplossing voor alle veeleisende badkamergebruikers, die graag een stevige grip wensen en veilig willen staan, maar die daarbij niet willen inleveren op een hoogwaardige uitstraling van de badkamer.

 

Invisible Grip is ontworpen om het veilig kunnen staan in het ligbad of onder de douche verder te optimaliseren. Zelfs bij het gebruik van zeep, douchegel en shampoo, of gewoon bij het contact met water, zorgt de onzichtbare micro-structurering van het geëmailleerde oppervlak voor een bijzonder sterke grip. En de gevoelsbeleving laat vrijwel niets te wensen over: het huidcontact met het stralende, plasticvrije KALDEWEI oppervlak is absoluut aangenaam.

Glamour en veiligheid in de badkamer

Met Invisible Grip biedt KALDEWEI wederom een toonaangevende oplossing voor het design van veilige badkamers voor alle generaties. LGA Bautechnik bevestigt voor Invisible Grip een slipremmende werking conform kwaliteitsnorm C voor vochtige ruimtes die blootsvoets betreden worden overeenkomstig DIN EN 16165. Dit is met name relevant voor het ontwerpen van drempelloze badkamers.

De optisch aantrekkelijke oplossing met een stralend, veredeld oppervlak van geëmailleerd staal is verkrijgbaar in alpinewit voor douchevlakken en ligbaden. In droge toestand overtuigt het Invisible Grip oppervlak zoals gebruikelijk dankzij de stralende, hoogwaardige glans. Zo brengt Invisible Grip niet alleen veiligheid, maar ook een vleugje moderne glamour in de badkamer. Nog een pluspunt: de microstructuur is uiteraard even eenvoudig te reinigen als een normaal geëmailleerd oppervlak. Op www.kaldewei.nl/producten/invisible-grip/ is een verhelderende video te zien waarin de werking van de nieuwe oppervlakbehandeling wordt gedemonstreerd.

„Met Invisible Grip biedt KALDEWEI een even innovatieve als hedendaagse oplossing voor de moderne badkamer, die een maximaal gevoel van veiligheid geeft en daarbij geen concessies doet op het vlak van uiterlijk, gevoel en hygiëne. Zorgeloos douchen en baden met gevoel voor esthetiek worden zo het dagelijkse normaal“, aldus Yvonne Piu, directeur Global Marketing bij KALDEWEI.

Teken van innovatievermogen

Invisible Grip staat net als ieder ander product van de Luxstainability®-wereld van KALDEWEI voor compromisloze veiligheid en vertrouwen in combinatie met een uiterst esthetische oppervlaktextuur. Of anders gezegd: In Glamour We Trust. Invisible Grip toont wederom het bijzondere innovatievermogen van KALDEWEI, waarvoor de premiumfabrikant is onderscheiden met het zegel van de Duitse Bescheinigungsstelle Forschungszulage (BSFZ).


Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  26 MB
Tekst
docx  |  4 MB

4 MB

Fotobron: KALDEWEI

01_KALDEWEI_Invisible_Grip


15 MB

Fotobron: KALDEWEI

02_KALDEWEI_Invisible_Grip


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

03_KALDEWEI_Invisible_Grip


6 MB

Fotobron: KALDEWEI

04_KALDEWEI_Invisible_Grip