(NL)
Pers
Actueel
Detail

In de badkamer bij Sara Nicole Rossetto: zo realiseert de Italiaanse top-influencer haar luxueuze designdromen

KALDEWEI, Ahlen, juni 2023 – Onweer met bliksemflitsen, selfies met fans, luxueuze event- en campagne-shootings: Sara Nicole Rossetto staat bijna dagelijks voor de camera. Of dat nu als model voor internationale modemerken is of als influencer om haar ruim 100.000 abonnees op Instagram een kijkje in haar dagelijks leven te geven. De trendsetter heeft niet alleen een passie voor mode, maar ook voor interior design. De badkamer in het nieuwe 100 m² grote appartement aan de Arco della Pace in hartje Milaan heeft de beeldschone Italiaanse onlangs laten renoveren. Om haar ideeën over een minimalistische esthetiek tot hun recht te laten komen, heeft ze gekozen voor het vrijstaande bad Meisterstück CENTRO DUO OVAL en twee MING wastafelschalen van duurzaam geëmailleerd staal van KALDEWEI.

Met haar look vertegenwoordigt Sara Rossetto een moderne variant van de typische Milanese chic: "Ik houd van klassiek en vrouwelijk, maar probeer wel altijd een twist toe te voegen", zegt de Italiaanse. Haar stijlgevoel bewijst ze niet alleen met mode, maar ook met haar bijzondere passie voor design en architectuur. Onderweg laat de influencer zich het liefst inspireren door luisterrijke gebouwen en echte designklassiekers, waarachter tegelijkertijd een stuk traditie schuilgaat – het is dus geen toeval dat Rossetto's nieuwe appartement zich aan één van de mooiste historische pleinen in Milaan bevindt

Daarbij is de in Milaan geboren Milanese continu onderweg – vandaag New York, morgen in Parijs. Het is dus geen wonder dat haar thuis voor haar een persoonlijk rustpunt voor regeneratie vormt. Bij de inrichting van haar nieuwe badkamer hechtte Sara Rossetto er daarom grote waarde aan om een eigen wellness-oase voor zichzelf te scheppen, waar ze zich prettig kan voelen en kan ontspannen. In samenwerking met het Italiaanse architectenbureau Dominet Architetti is een moderne badkamer ontstaan, waar werd gekozen voor minimalistische elementen en lichte kleurtinten. "De edele afwerking van de MING wastafelschalen en het bad Meisterstück CENTRO DUO OVAL van KALDEWEI is in perfecte harmonie met de cleane look die ik voor de badkamer wilde. Het samenspel biedt een zeer rustig en esthetisch beeld en daarom breng ik graag veel tijd in de badkamer door“, vertelt Sara Rossetto.

Me-Time in het bad van KALDEWEI met Sound Wave
Haar Milanese appartement bevindt zich in een historisch gebouw dat in de jaren 20 van de vorige eeuw werd opgericht. Daardoor is de badkamer ook niet zo groot. Om dan toch nog de droom van een vrijstaand bad te kunnen verwezenlijken, is de badkamer met de slaapkamer door een glazen schuifdeur verbonden, waardoor deze groter en breder lijkt. Het Meisterstück CENTRO DUO OVAL, ontworpen door het Italiaanse designbureau Sottsass Associati, is bovendien voorzien van het audiosysteem Sound Wave van KALDEWEI. Zo kan de content-maker tijdens haar Me-Time in bad naar haar favoriete muziek luisteren en deze zelfs voelen.

"Ik heb voor een vrijstaand bad van geëmailleerd staal gekozen, omdat dat een klassieker is, die altijd trendy is. Het is zeer comfortabel en gelijktijdig gemakkelijk schoon te maken - praktisch en mooi tegelijkertijd“, zegt de succesvolle influencer. Onder de weelderig gewelfde wandspiegels bevinden zich twee MING wastafelschalen – één voor Sara en één voor haar partner met wie ze in het appartement samenwoont. In hun puristische vormgeving onderstrepen de MING schalen en het vrijstaande Meisterstück bad het harmonieuze samenspel van traditie en moderne effecten van het elegant gestylde appartement van Sara Rossetto in het bestaande gebouw.
 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  153 MB
Tekst
docx  |  2 MB

14 MB

01_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI


15 MB

02_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI


16 MB

03_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI


14 MB

04_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI


14 MB

05_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI


14 MB

06_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI


16 MB

07_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI


9 MB

08_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

KALDEWEI


13 MB

09_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI


21 MB

10_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI


16 MB

11_KALDEWEI_Milaan appartement van Sara Rossetto

Source:  |  KALDEWEI