(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI blinkt uit op de ISH 2023: vakpubliek van de wereldleidende beurs kiest zijn eigen favorieten uit glamoureuze wastafel-designs

KALDEWEI, Ahlen, april 2023 – KALDEWEI heeft bij de ISH-comeback van 13 tot 17 maart in Frankfurt am Main overtuigend laten zien hoe je moderne badkamerensceneringen stijlvol viert. De uitnodigende beursstand van de premiumbadkamerfabrikant was direct een publiekstrekker en werd gezien als een highlight in hal 3. Nog maar zelden kon de unieke Luxstainability®-wereld zo uitgebreid worden ervaren. Centraal in de beursaanwezigheid stonden naast de nieuwste productinnovaties een hele reeks van exclusieve designs voor de wastafelschalen uit email, die enthousiasme wisten op te wekken bij de vakbezoekers. Via een digitaal selectieproces kon de persoonlijke favoriet worden gekozen. De winnaar komt nu als Limited Edition op de markt.


Creatieve ambachtskunst voor verfijnde unica Keer op keer bewijst

KALDEWEI dat duurzaamheid, innovatie en design hand in hand kunnen gaan. In het kader van de ISH 2023 werd hiervoor een nieuw creatief project in gang gezet: om te laten zien hoe flexibel en individualiseerbaar het materiaal geëmailleerd staal is, werden voor de wastafels Miena, Ming en Nueva exclusieve designs ontworpen – van bicolor-varianten en smaakvolle decoraties in grijs-, groen- en berrytinten tot elegante metallic-effecten met de zekere „golden glow“. Uit 20 verschillende design-wastafels met klinkende namen als Emerald Wave, Color Twist of Paint Poetry, konden de beursbezoekers live ter plaatse of online via social media stemmen voor hun favorieten.
De winnaar van de stemming is nu bekend: de grijs gestructureerde Miena Misty Morning is de grote koploper. Dit design wordt nu als Limited Edition in een beperkt aantal van 100 exemplaren geproduceerd. De tweede plaats was voor het design Emerald Wave, de derde plaats kwam toe aan Color Twist. Op de volgende plekken kwamen de designs Bicolor Black & Copper, Soft Greenery, Paint Poetry en Golden Glow Black. KALDEWEI heeft met de virtuoos vormgegeven unica wederom zijn ervaring en vaardigheid bewezen, waarmee de onderneming steeds weer stijlvolle composities uit geëmailleerd staal voor buitengewone badkamers creëert.


Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  22 MB
Tekst
docx  |  10 MB

4 MB

Fotobron: KALDEWEI

01_KALDEWEI_Waschtisch-Voting_ISH2023


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

02_KALDEWEI_ Waschtisch-Voting_ISH2023


2 MB

Fotobron: KALDEWEI

03_KALDEWEI_Miena_Misty Morning_Limited Edition


2 MB

Fotobron: KALDEWEI

04_KALDEWEI_Miena_Emerald Wave


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

05_KALDEWEI_Miena_Color Twist


2 MB

Fotobron: KALDEWEI

06_KALDEWEI_Nueva_Bicolor Black & Copper


2 MB

Fotobron: KALDEWEI

07_KALDEWEI_Miena_Soft Greenery


2 MB

Fotobron: KALDEWEI

08_KALDEWEI_Miena_Paint Poetry


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

09_KALDEWEI_Miena_Golden Glow Black