(NL)
Pers
Actueel
Detail

De Superplan van KALDEWEI: miljoenen keren bewezen, nu met een nieuwe look voor moderne badkamers

KALDEWEI, Ahlen, maart 2023 – KALDEWEI Superplan - de klassieker onder de gelijkvloerse douches, die zich al 30 jaar miljoenen keren bewezen heeft en zowel vakmensen als gebruikers weet te overtuigen. Ingebouwd in de exclusieve privébadkamer of in de onderhoudsvriendelijke hotel- of drempelloze patiëntenbadkamer: de voegenvrije douche uit circulair geëmailleerd staal voegt zich altijd harmonieus in de badkamer in en garandeert een aangenaam, veilig stagedeelte. KALDEWEI heeft de klassieker Superplan nu een facelift gegeven. Preciezere randen, nauwe radii en heldere lijnen geven de douche een modern uiterlijk. Met de designaanpassing onderstreept de Duitse badkamerexpert zijn filosofie om wat goed is, voortdurend te verbeteren. 

De nieuwe KALDEWEI Superplan overtuigt echter niet alleen door het frisse design, maar met name ook door een volledig gelijkvloerse toegang van twee zijden. Na de actuele facelift tillen preciezere randen en een heldere lijnvoering het moderne design van de douche naar een nieuw niveau. Ook de inbouwdiepte werd geoptimaliseerd en is nu met maximaal 25 millimeter ten opzichte van het voorgangermodel ongeveer gehalveerd. Bij alle afmetingen gelijkblijvende smalle zijranden hebben niet alleen een elegant effect, ze garanderen bovendien een royaal stagedeelte voor een unieke douche-ervaring.

Duurzaam, modern en flexibel

De KALDEWEI Superplan wordt gefabriceerd uit circulair geëmailleerd staal en is dankzij het porievrije glazen oppervlak eenvoudig te reinigen. Hij combineert moeiteloos tijdloos design met langdurige kwaliteit uit natuurlijke materialen en vormt een uitbreiding van de wereld van het Luxstainability®-portfolio van KALDEWEI. In het oog springen bij de Superplan met name de uiterst precieze radii in het binnengedeelte, waarover veeleisende opdrachtgevers, badkamerrenovators en architecten zich kunnen verheugen. Ook de radii van de buitenste hoeken en randen zijn gereduceerd, waardoor de Superplan nu nog beter kan worden geïntegreerd in een bestaand tegelpatroon en heel eenvoudig tot dicht tegen het douchevlak kan worden betegeld. 

Voor maximale flexibiliteit en een royale designspeelruimte zorgen de gangbare sanitairkleuren evenals de exclusieve tinten van de Coordinated Colours Collection. Uiteraard is ook de nieuwe Superplan tot 100 procent compatibel met de complete slimme KALDEWEI toebehoren; van montage- en afvoersystemen tot de bekende onderhoudsvriendelijke of slipremmende oppervlakken. Vanaf juni is de nieuwe Superplan in de eerste afmetingen beschikbaar en tot de herfst zijn vervolgens alle 41 afmetingen leverbaar.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  3 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  12 MB

1 MB

KALDEWEI heeft de klassieker Superplan een facelift gegeven. Preciezere randen, nauwe radii en heldere lijnen geven de douche een modern uiterlijk en ook de volledig gelijkvloerse toegang van twee zijden weet te overtuigen.

01_KALDEWEI_Superplan.jpg


3 MB

Fotobron: KALDEWEI

02_KALDEWEI_Superplan.jpg

> DIN A4
1 MB

Na de actuele facelift van de KALDEWEI Superplan tillen preciezere randen en een heldere lijnvoering het moderne design van de douche naar een nieuw niveau. Veeleisende opdrachtgevers, badkamerrenovators en architecten verheugen zich hierover.

Source: (c) KALDEWEI  |  03_KALDEWEI_Superplan_detail.jpg

> DIN A4
7 MB

Fotobron: KALDEWEI

Source: (c) KALDEWEI  |  04_KALDEWEI_Superplan.jpg